Douches

Hier vindt u douches voor elk toepassingsgebied, waarbij uitgekiende technologie en innovatieve functionaliteit samenvloeien in adembenemend mooi design. De merken Axor en Hansgrohe bieden u een grote keuze aan producten voor de douche: handdouches, hoofddouches, zijdouches, douchesets, gecombineerde douches of Showerpipes – vele daarvan met verschillende straalsoorten, die allemaal in het eigen straalonderzoek voor uiteenlopende behoeften van klanten ontwikkeld en getest werden. Onze professionele service voor u: maattekeningen, montagehandleidingen en badkamerplanningsgegevens in 2D/3D.

1585 Producten

Meer resultaten
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Productsortering

volgens relevantie

Filter

Serie Filter hier naar de gewenste productlijn of collectie.

  • AXOR

  • hansgrohe

Merk Kom meer aan de weet over de producten van de merken Axor en Hansgrohe.

Categorie "Voor uw gemak en snelle oriëntatie hebben wij ons assortiment ingedeeld in categorieën. De productcategorieën die geselecteerd kunnen worden kunnen, waar nodig, verder worden opengeklapt. Uit welke productcategorie zoekt u een passend product?"

Toepassingsgebied "Voor uw gemak en snelle oriëntatie hebben wij het assortiment ingedeeld in toepassingsgebieden. Voor welk toepassingsgebied zoekt u een passend product?"

Stijlrichting Selecteer hier producten bij afzonderlijke stijlrichtingen.

Kleurafwerking U bent op zoek naar een product in een bepaalde kleur? Maak hier uw keuze!

Technologie "Innovatieve technologieën van Hansgrohe. Welke producteigenschappen vindt u belangrijk?"

* excl. BTW

Naar boven

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK