Afvoersystemen/Toebehoren

Stijlvol qua design, perfect inzake functionaliteit, volgens de nieuwste stand der techniek: hier vindt u innovatieve afvoersystemen voor wasplaats, douche en bad. Vele modelvarianten zoals Exafill, Flexaplus, Staro of Flowstar leveren hun diensten verborgen in lavabo, douche en bad. De afvoersystemen zijn eenvoudig te installeren, werken sterk en betrouwbaar – ook bij grote douches met een hoge doorstroomhoeveelheid. De merken Hansgrohe en Axor bieden (zelfreinigende) sifons en design sifons aan, inloop-, afvoer- en overloopsets, en al het toebehoren dat nodig is voor de montage van mengkranen. Onze professionele service voor u: maattekeningen, montagehandleidingen en badkamerplanningsgegevens in 2D/3D.

470 Producten

Meer resultaten
1 2 3

Productsortering

volgens relevantie

Filter

Serie Filter hier naar de gewenste productlijn of collectie.

  • AXOR

  • hansgrohe

Merk Kom meer aan de weet over de producten van de merken Axor en Hansgrohe.

Toepassingsgebied "Voor uw gemak en snelle oriëntatie hebben wij het assortiment ingedeeld in toepassingsgebieden. Voor welk toepassingsgebied zoekt u een passend product?"

Stijlrichting Selecteer hier producten bij afzonderlijke stijlrichtingen.

* excl. BTW

Naar boven

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK