PuraVida badkameruitrusting

Flash Player hier downloaden

PuraVida mengkranen

Emotioneel design, edele materialen, innovatieve technologie

De avantgardistische Hansgrohe kraanserie PuraVida is wat vorm en functie aangaat de toekomst ver vooruit. Hun haptiek en optiek nodigen zelfs de meest veeleisende klanten uit om ze aan te raken, er bij te blijven stilstaan en te genieten. Wat pleit voor PuraVida?

  • De sculpturale optiek is bekroond, en vele innovatieve extra´s maken de serie voor liefhebbers van mooie, sensuele objecten aantrekkelijk.
  • Het wit-chromen oppervlak introduceert een nieuwe design dimensie in de badkamer. Het twee-materialen principe (DualFinish) laat de oppervlakken naadloos versmelten en chroom en wit schitteren helder.
  • Traploze, flexibele, intuïtieve bediening met de pingreep.
  • Comfort en klasse vormen een eenheid, die puur plezier bereidt.
  • Naast hun mooie vorm zijn PuraVida mengkranen milieuvriendelijk – dankzij de water- en energiebesparende technologie EcoSmart.
PuraVida lavabomengkraan

PuraVida voor lavabo en bidet

Eéngreepslavabomengkraan in verschillende hoogtes (tot ComfortZone 240). Met de straalvormer kan het water gemakkelijk in alle richtingen gedirigeerd worden, wat lastig opspatten in het wasbekken vermijdt. Ook als elektronische mengkraan voor netbedrijf en om te werken op batterijen,
3-gats mengkraan en leverbaar voor wandmontage.

Lavabo- en bidetmengkranen van PuraVida ( van )

<
>
Op de grond staande badmengkraan

PuraVida voor bad en douche

Het sensuele design slaat ook in de douche- en badzone een goed figuur: op de grond staand of gemonteerd aan de wand, als ééngreepsmengkraan in op- of inbouwvariant of als 3- of 4-gats mengkraan: PuraVida heeft voor elke inbouwsituatie mooie en passende productvarianten.

Bad- en douchemengkranen van PuraVida ( van )

<
>
Elektronische douchebediening PuraVida

PuraVida douchebediening

Inbouwthermostaten, stop- en omstelkranen en de elektronische schakelcentrale RainBrain: deze PuraVida bedieningselementen regelen de gewenste waterhoeveelheid en temperatuur professioneel en betrouwbaar.

Thermostaten van PuraVida ( van )

<
>
PuraVida lotiondispenser

Accessoires

Het passende toebehoren bij de hansgrohe badkamerstijl Avantgarde: lotiondispensers, bekers en zeepschalen, handdoekrekken, haken en badgrepen, toiletrol- en toiletborstelhouders.

Accessoires voor de stijlrichting Avantgarde ( van )

<
>

PuraVida beleven

Inspiratie en informatie voor uw adviserend gesprek

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK