Talis Select S ComfortZone

Flash Player hier downloaden

Talis mengkranen

Mengkranen die verwennen met bedieningscomfort – nu met Select knop

Voor het eerst brengt Hansgrohe twee kraanseries met Select technologie op de markt:
Talis Select S en Talis Select E. Vorm en functie versmelten, de hendel verdwijnt compleet, en uw klant bedient zijn mengkraan met een druk op de knop. Dat creëert niet alleen het hoogste comfort, het helpt ook om water te besparen: de intuïtieve bediening animeert gewoon om het water af te zetten. De volledig nieuwe vormentaal ontsluit voor u nieuwe doelgroepen als klant.

Voor iedereen die aan het Talis design de karakteristieke pingrepen of draaibare uitlopen weet te waarderen: de standaard versies zitten zoals van tevoren in het assortiment – sommige in nieuw design.

Talis Select S mengkraan

Talis S voor lavabo, bidet, bad en douche

Talis S ééngreepslavabomengkranen (80 / 100 / 190) kunnen gemakkelijk met de pingreep worden bediend; de varianten men zijdelingse greep worden minder vuil en zijn het best schoon te maken. Ook verkrijgbaar als 3-gats lavabomengkraan of voor de wandmontage. Voor het bad zijn bijv. 3- en 4-gats en inbouwvarianten, of een op de grond staande mengkraan leverbaar. Voor de douche: ééngreepsmengkraan op- en inbouw. Helemaal zonder hendel spelen Talis Select S lavabomengkranen (80 / 100 / 190) het klaar: bij deze nieuwe generatie vergemakkelijkt Select de dagelijkse routines in de badkamer.

Mengkranen van de serie Talis S en Talis Select S ( van )

<
>
Talis Select E mengkraan

Talis E voor lavabo, bidet, bad en douche

Nieuw design: in precieze, natuurlijke vorm bieden Talis E ééngreepsmengkranen voor de lavabo (80 / 110 / 240) topcomfort. Ook verkrijgbaar als 3-gats mengkraan of voor de wandmontage. Aan het bad bijv. ook beschikbaar als 3- en 4-gats mengkraan en als inbouwoplossing. Voor de douche is een op- of inbouwmengkraan verkrijgbaar. Talis Select E mengkranen kunnen met de vinger, arm of elleboog worden bediend: de Select toets maakt ze tot een wonder van comfort. Ook hier creëren verschillende hoogtes (110 / 240) veel vrije ruimte tussen uitloop en wasbekken.

Mengkranen van de serie Talis E en Talis Select E ( van )

<
>
Talis lavabomengkraan

Talis voor lavabo, bidet, bad en douche

De met tal van prijzen bekroonde Talis lavabomengkranen zijn slank en sober vormgegeven. Ze bezitten karakteristieke pingrepen, deels zwenk- of draaibare uitlopen – voor een hoge, boogvormige straal. Bovendien zijn ze beschikbaar als 2-greeps of 3-gats mengkraan of voor de wandmontage. Ook voor bad- en douchezones met pingreep leverbaar in vele versies.

Mengkranen van de serie Talis ( van )

<
>
Moderne douchecompositie

Talis voor bad en douche

Moderne lichtpunten in bad en douche: in de serie Talis vindt u ééngreepsmengkranen voor op- en inbouwinstallatie.

Bad- en douchemengkranen van de serie Talis ( van )

<
>
Talis S lavabomengkraan

Talis S – de geliefde moderne klassieker

Slank, functioneel, voordelig: Talis S voor lavabo, bad, douche en bidet valt bij tal van uw klanten in de smaak. Voor de lavabo zijn er verschillende ééngreepsmengkranen, voor bad en douche mengkranen voor de op- en inbouwinstallatie. De exclusieve badkamerkranen voor betaalbare prijzen zijn modelvoorbeelden van minimalistische vormgeving. Met pingreep en hoogwaardige mengkraantechniek.

Mengkranen van de serie Talis S ( van )

<
>
Eéngreepsmengkraan Talis E²

Talis E² mengkranen – organisch design

Helder, ingetogen en tegelijk warm en emotioneel: de mengkranen van de Hansgrohe serie Talis E² maken een natuurlijk mooie indruk. Hun harmonieuze rondingen, elegante randen en briljante vlakken scheppen vloeiende perfectie. Verkrijgbaar als ééngreepsmengkraan voor lavabo, bad en douche – ook in de inbouwvariant.

Mengkranen van de serie Talis E² ( van )

<
>

Nog meer verkoopargumenten voor Talis:

  • Zuinig en milieuvriendelijk: dankzij automatische begrenzing van de waterhoeveelheid tot 5 liter/minuut met EcoSmart en door CoolStart techniek.
  • Modellen met draaibare uitloop bieden een veelzijdig inzetbaar straalbeeld – bijvoorbeeld om de mond te spoelen of de haren te wassen aan het wasbekken. De comfortabele draai vergroot de vrije ruimte extra en is ook handig bij het reinigen van de keramiek.
  • Klantenservice die de moeite loont: De Hansgrohe ComfortZone test toont u passende combinaties van wasbekken en mengkraan. Zo behoren vervelende waterspetters tot het verleden – en uw klanten zijn tevreden.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>