Vrouw doucht met doucheset

Flash Player hier downloaden

Douchesets

Comfortabele, praktische en individuele combinaties voor de douche

Een Hansgrohe handdouche plus douchestang in een compleet pakket: dat is een combinatie, die gezien mag worden. Nagenoeg al onze handdouches zijn met de passende douchestang als set verkrijgbaar. De stang is standaard leverbaar met een lengte van 65 en 90 centimeter. Hansgrohe douchesets bekoren echter niet alleen optisch, maar ook functioneel.

Man met doucheset

Douchesets

Het veelzijdige assortiment Hansgrohe douchesets maakt individueel doucheplezier mogelijk. Laat uw klanten succesvolle duo´s zien zoals Raindance Select handdouche plus Unica'S Puro douchestang of de nieuwe Croma 100 resp. Select handdouche plus Unica' Croma douchestang. De nieuwe Crometta 100 doucheset, Raindance Allrounder Set of Raindance Rainbow Set. U vindt hier ook douchecombinaties, bestaande uit doucheset en thermostaat.

Hansgrohe douchesets ( van )

<
>

Uw topargumenten voor Hansgrohe douchesets:

  • De douchestangen zijn stabiel, licht te verstellen en heel goed te reinigen. Met hen kunnen de handdouches op willekeurige hoogte worden vastgezet – voor alle lichaamsgrootten, leeftijdsgroepen en individuele douchehoudingen. Vele van de geïntegreerde Porters (douchehouders) hebben hellingshoeken en bieden gemakkelijke verstelmogelijkheden in drie dimensies.
  • De handdouches zorgen voor doucheplezier à la Hansgrohe – met maar liefst drie verschillende straalsoorten en innovatieve technologieën zoals Select, AirPower en QuickClean. Bijna elke handdouche is verkrijgbaar in de EcoSmart variant. Want de clevere doorstroombegrenzing maakt dat het doucheplezier nog langer aanhoudt.

Unica – een uitvinding uit het Zwarte Woud gaat de wereld rond

Wist u dat Hans Grohe de douchestang Unica heeft uitgevonden – en dat wel al meer dan 60 jaar geleden? In 1953 was de oprichter van de onderneming al 82. In de jaren van het Duitse 'Wirtschaftswunder' gingen de eerste modellen van de wandstang in productie. Toentertijd was de Unica een sanitaire sensatie. Vandaag de dag is de douchestang over de hele wereld standaard. Ook omdat de montage ervan kinderspel is.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK