Apps en mobiele services voor planning en advies

Altijd en overal oproepbaar: interactieve tools op de tablet

De verkoop bevorderende tools voor de badkamerplanning op de tablet: onze interactieve services, zoals de handige apps en de mobiele watervoordeelcalculator bieden u en uw klanten doelgerichte oplossingen en inspiratie. Ze zijn bovendien uw 'hotline' met de Hansgrohe meesterservice. Maak gebruik van overtuigend, van de computer onafhankelijk infotainment – onderweg bij de klant of op de badkamerexpositie.

Beleef badkamerdesign en -innovatie van Hansgrohe informatief en interactief – op uw iPad 

Wil u zien hoe de Hansgrohe kranen en douches bij u thuis zouden passen? Niets makkelijker dan met de Hansgrohe@home applicatie. U brengt de innovatieve mengkraan of douche van Hansgrohe eenvoudigweg naar uw eigen wasplaats. Ideaal bij renovaties.

Waterdruppel, EcoSmart icoon

Met de mobiele versie van de watervoordeelcalculator van Hansgrohe heeft u het besparingspotentieel bij water en energie altijd bij de hand – bijvoorbeeld tijdens het gesprek met de klant op de badkamerexpositie.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>