Badkamersfeer met Axor Citterio E.

Flash Player hier downloaden

Axor Citterio E

The Essence of Luxury

Na de beide succesvolle badkamercollecties Axor Citterio en Axor Citterio M breidt Axor zijn aanbod voor de badkamerprofessional uit met een bijzonder veelzijdig inzetbare collectie. Het design uit de pen van de Italiaanse architect en designer Antonio Citterio is de uitdrukking van tijdloze elegantie en voegt zich harmonisch in in heel uiteenlopende stijlwerelden. Dankzij de combinatie van hoogwaardige details en een tijdloze vormentaal is Axor Citterio E geschikt voor tal van projecten.

Rijk aan varianten en sterk in combinaties

De nieuwe collectie van Axor harmonieert niet alleen met uiteenlopende badkamersferen, maar kan ook goed worden gecombineerd met verschillende vormen van lavabo´s en baden. Dankzij het omvangrijke productassortiment heeft de badkamerspecialist altijd de passende oplossing voor heel verschillende projecten en doelgroepen ter beschikking: van het moderne stadsappartement via de hoogwaardige badkamer in een hotel tot en met de exclusieve villa. De tot in de perfectie uitgewerkte producten van Axor Citterio E vervullen ook de wensen van veeleisende klanten.

Axor Citterio E badkamersfeer.
Axor Citterio E lavabomengkranen bieden dankzij het uitgebreide assortiment van de collectie veelzijdige mogelijkheden om te combineren met verschillende lavabo´s en design oplossingen. De combinatie van zachte rondingen en hoogwaardige vlakken zorgt voor een bijzonder hoogwaardige elegantie in de badkamer.
Axor Citterio E badthermostaat.
Aan het bad staat de badkamerprofessional met Axor Citterio E een omvangrijk assortiment ter beschikking. De vrijstaande badthermostaat en de 4-gats thermostaatmengkraan voor de tegel- of badrandmontage bieden zich aan voor een exclusief badkamerdesign.
Axor Citterio E thermostaatmodule 38 x 12.
Met Axor Citterio E kunnen elegante en hoogwaardige oplossingen voor de douche worden gerealiseerd, die de hoogste eisen aan comfort van klanten vervullen. In de focus staan daarbij de innovatieve thermostaatmodules met doordachte, ergonomische details en intuïtive bediening.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>