Axor Citterio E lavabomengkraan.

Lavabomengkranen

Elegantie en bedieningscomfort verenigen zich aan de lavabo. Dankzij het tijdloze design harmoniëren de lavabomengkranen met verschillende vormen van en soorten lavabo´s. Samen met het uitgebreide assortiment van de collectie maken ze veelzijdige combinaties mogelijk. Axor Citterio E ééngreepsmengkranen zijn verkrijgbaar in vier hoogtes – waaronder zeker een, die past bij de behoeften aan comfort van uw klant. Verdere mogelijkheden bieden ééngreeps varianten voor de wandmontage, naar keuze met of zonder plaat. Daarnaast staan 3-gats mengkranen voor staande en wandmontage ter beschikking, die eveneens met of zonder plaat worden aangeboden. Een staande kraan completeert het assortiment.

Onafhankelijk van de configuratie wordt het dagdagelijkse bedienen van de mengkranen met Axor Citterio E tot iets voelbaar bijzonders: grondslag hiervoor is het tijdloze design, dat zachte vormen en vloeiende overgangen combineert met hoogwaardige, precies gevormde vlakken en randen. De grepen worden aangeboden in twee varianten, om te kunnen voldoen aan uiteenlopende wensen van klanten: de klassiek ogende kruisgrepen zijn ergonomisch gevormd en gemakkelijk te bedienen. De nieuw vormgegeven joystick greep overtuigt met een zachte, aangename haptiek en werkt met een verder ontwikkelde patroon. Alle lavabomengkranen beschikken over een laminaire straal met 5 l/min.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>