Axor Citterio E thermostaatmodule 38 x 12.

Producten voor de douche

Axor Citterio E biedt de badkamerplanner bijzonder hoogwaardige oplossingen voor de douche, die de hoogste eisen aan comfort van klanten vervullen. In de focus staan daarbij een elegante doucheset en de nieuwe thermostaatmodules 38x12. Terwijl de doucheset mooi vormgegeven een Raindance Select S 120 handdouche met douchestang, slang en houder combineert, overtuigen de thermostaatmodules 38x12 met intuïtive bediening: de selectie van verschillende verbruikers gebeurt via een hendelgreep, een elegante kruisgreep regelt de hoeveelheid water en een cilindrische thermostaatgreep de temperatuur. De verschillend gevormde grepen maken de bediening, ook dankzij de duidelijke symboliek, niet alleen in de badkamer van het hotel, bijzonder eenvoudig. Helemaal volgens het motto: „Easy to use.“

De thermostaatmodules 38x12 zijn verkrijgbaar in twee varianten met plaat en rozetten voor twee of drie verbruikers. Ze worden aangevuld door nieuwe basissets, die berusten op het eenvoudige steekprincipe van de Axor ShowerCollection. Beide thermostaatmodules 38x12 kunnen zowel verticaal als horizontaal worden geïnstalleerd: De ingeclipte, duidelijk herkenbare verbruikersymbolen kunnen al naargelang de omstandigheden en verbruikers ter plaatse worden uitgericht.

Alternatief kunnen de drie elementen Trio/Quattro omsteller, afsluitklep en thermostaat ook afzonderlijk worden ingezet. Voor de installatie in directe verbinding met een afstand van telkens 10 mm worden nieuwe en bestaande basiseenheden van de Axor ShowerCollection aanbevolen. Deze zijn net zoals de thermostaatmodules 38x12 en de douchemodule en porter set gebaseerd op het beproefde inbouwsysteem van de Axor ShowerCollection, en maken zo een nauwkeurig passende montage mogelijk.

Het assortiment wordt aangevuld door een opbouw-douchethermostaat en een douchemodule 12x12 – die als lichaams-, nek- of hoofddouche kan worden ingezet – en een wandplaat 12x12 voor de montage van een hoofddouche – beide in het softcube design van de collectie.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>