Axor Universal accessoires in één oogopslag.

Flash Player hier downloaden

Axor Universal accessoires

Universeel inzetbare accessoires – designed by Antonio Citterio

Axor Universal accessoires bieden badkamerprofessionals een echte meerwaarde: het nieuwe en collecties overkoepelende programma accessoires omvat elegant-tijdloze producten, die dankzij hun universele design harmoniëren met tal van Axor collecties. Hun zachte vormen en heldere lijnen passen in tal van stijlwerelden. Axor Universal accessoires zijn echter niet alleen mooi, maar ook schitterend veelzijdig: want het modulaire systeem maakt intelligente oplossingen mogelijk voor heel verschillende behoeften.

De elementen kunnen als alleenstaande oplossing ingezet of met elkaar gecombineerd worden: zo dient de reling ofwel als handdoekrek of als basis voor andere Axor Universal accessoires, zoals bijv. de tandenpoetsbeker of het tablet voor de zeep. Met deze flexibiliteit van de Axor Universal accessoires zult u het niet moeilijk vinden om voor de klant een individuele oplossing te samen te stellen: alles is op elkaar afgestemd en kan ook achteraf nog worden aangevuld.

Veelzijdig inzetbaar: in badkamer en keuken

De Axor Universal accessoires overtuigen uw klanten met hoogwaardige materialen en functionele details, die in de praktijk hun nut bewijzen.

  • Verchroomd metaal, spiegelglas en wit ingekleurd glas bieden duurzame schoonheid
  • Glas is krasbestendig en zeer hygiënisch, want gemakkelijk schoon te maken
  • De dispenser voor vloeibare zeep kan ergonomisch met maar één hand worden bediend en worden ingezet aan de lavabo, aan het bad, in de douche of in de keuken
  • Eenvoudige montage van de relingen en accessoires aan de wand: met maar twee gaten in de muur kunnen meerdere accessoires op één reling snel bevestigd en op elk moment met andere elementen aangevuld worden
  • Veelzijdige combinaties met andere Axor collecties

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>