Ecostat E thermostaat

Flash Player hier downloaden

Andere douchebedieningen

Betrouwbare bedieningselementen – mechanisch of elektronisch

Hansgrohe biedt een groot aantal moderne bedieningseenheden voor douche aan, die hoeveelheid en temperatuur van het water precies regelen.

Ecostaten E / S – mechanische bediening, onder de stuclaag gelegd

Deze Hansgrohe Ecostaten zijn verkrijgbaar in twee design varianten: Ecostat E in vierkant design met afgeronde hoeken en Ecostat S in ronde vorm.

Dat doet de vakman plezier:

  • De vlakke inbouw afwerkingssets worden snel en eenvoudig gemonteerd op de iBox universal.
  • U kunt technisch en functioneel sinds vele jaren beproefde producten aanbevelen.
  • U biedt uw klanten twee design varianten aan – voor meer individualiteit.

Dat verheugt de consument:

  • Constante watertemperaturen. Onaangename ervaringen van warmte en koude behoren hiermee tot het verleden. Aan de onderste draairegelaar wordt de temperatuur geselecteerd en fijn afgesteld. Hand- en hoofddouche en de hoeveelheid water regelt men via de bovenste regelaar.
  • Ergonomisch bedieningscomfort. De met draaigrepen uitgeruste bedieningselementen liggen perfect in de hand, zelfs als ze glibberig zijn van de douchegel.
  • Hoge zekerheid. Grote opschriften zorgen voor optimale lees- en bedienbaarheid – ook voor de oudere generatie.
  • Veel bewegingsvrijheid. De inbouwinstallatie creëert plaats.
  • Klasse design. Ecostaten zijn mooie blikvangers in de badkamer.

Ecostat Comfort / Universal – mechanische bediening, op de stuclaag gelegd

Ook de thermostaten waarderen douche en bad technisch, optisch en ergonomisch op. Met hun keramische patronen regelen ze temperatuur en hoeveelheid water aan een verbruiker betrouwbaar. Met veiligheidsblokkering bij 40° C (bescherming tegen verbranden) en deels met milieuvriendelijke Ecostop toets, die het waterverbruik begrenst tot 10 l/min. Bovendien: terugslagkleppen en geluidsdempers. Care Ecostaten hebben extra lange grepen – ideaal in de generatiebadkamer.

RainBrain – elektronische bediening, onder de stuclaag gelegd

Deze vlakke mini computer brengt klanten in de wolken, die ook onder de douche digitaal comfort weten te waarderen: RainBrain. De sluwe kop wordt bediend via touchscreen. Hij regelt alles: douches, temperatuur, straalsoorten, licht en muziek. Een goede keuze voor iedereen die zijn badkamer door en door nieuw wilt vormgeven.

>> Nu RainBrain zelf uitproberen!

Hansgrohe news 2015 PDF 3,0 MB

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK