Thermostaatmodule Axor One met 3 paddles.

Flash Player hier downloaden

Axor One – All in One

De thermostaatmodule voor minimalisten

Axor One is een thermostaatmodule voor de douche, die dankzij zijn eenvoud, vlakheid en grootte een nieuw ruimtegevoel in de douche brengt: de paddles bezitten grote afmetingen, de vorm is vlak en zacht afgerond. Alle functies zijn gereduceerd tot een centraal bedieningselement. Dankzij zijn minimalistische design is het nieuwe ShowerProgramme een uitnodiging aan badkamerprofessionals om hun mogelijkheden bij de planning en vormgeving van individuele doucheoplossingen volledig uit te putten.

Douchecomfort dankzij bedieningsvriendelijke Select technologie

Axor One draagt de signatuur van de Londense designers Edward Barber & Jay Osgerby. Zij staan voor de filosofie van het Interaction Design: de vormgeving is erop gericht hoe de gebruiker interageert met een object. Daarom is drukken in plaats van draaien het functionele principe. Alle systemen kunnen met gemak en intuïtief met de vinger, de hand of de elleboog via de royaal gedimensioneerde paddles worden bediend. Daarachter schuilt de beproefde Select technologie.

Functionaliteit in één oogopslag:

 

  • De thermostaatmodule bezit tot wel drie paddles. Hiermee worden de afzonderlijke systemen in de douche of aan het bad bediend. De systemen kunnen apart of gelijktijdig worden geactiveerd.
  • De watervolumeregelaar is zo in filigraan geïntegreerd, dat hij heel bewust moet worden bediend. De slanke hendel schuift men doelgericht naar rechts, wanneer men het watervolume traploos wilt verlagen tot de eco-hoeveelheid van 50 % van het normale volume.
  • De temperatuur wordt via de prominent geplaatste cilindrische greep precies geregeld en via de temperatuurblokkering begrensd tot 40° C.

 

Veelzijdig combineerbaar

Dankzij zijn gereduceerde design kan Axor One met alle Axor douches gecombineerd en ideaal in de verschillende doucheoplossingen geïntegreerd worden. Zes productvarianten, waaronder thermostaatmodules voor één, twee of ook drie systemen, en de 15 speciale oppervlakken van Axor Manufaktur stellen u in staat om heel individuele badkamerwensen te vervullen.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>