Plannen en architectuurmodellen.

Zo ondersteunt Hansgrohe u bij uw commerciële projecten

Het Hansgrohe projectadvies ondersteunt zowel planners, architecten en bouwheren, en ook exploitanten van internationale hotelketens en investeerders in grote projecten over de hele wereld. Niet in de laatste plaats profiteren grote woningbouwverenigingen en bouwondernemingen van onze veelzijdige services.
Symbool van een telefonisch advies.

Persoonlijke contactpersoon

Een Hansgrohe projectadviseur is uw persoonlijke contactpersoon en beantwoordt alle vragen: reken op deze service ter plekke en op kantoor.
Telefoonsymbool.
Neem rechtstreeks contact op met de technische medewerkers van Hansgrohe. Deze helpen u verder bij uw aanvragen.
Symbool voor een hotelgebouw.

Hotel service check

Op wens voeren wij een service check in het gebouw ter plekke uit: Hansgrohe stelt voor u bovendien een op maat gesneden onderdelenpakket samen.
Symbool voor een budget.

Op budget en design gericht advies

Benut het Hansgrohe netwerk: Meer dan 160 gespecialiseerde projectadviseurs ondersteunen u met technische knowhow in de planning van installaties en in goedkeuring door bouw- en woningtoezicht op uw locatie.
Symbool toehoorder van een evenement
Houd u volledig op de hoogte, en profiteer van waardevolle tips: Het omvattende seminarieprogramma van Hansgrohe richt zich tot hoteltechnici, badkamerplanners en interior designers.
Symbool voor sproeifles.
Bij Hansgrohe mengkranen en douches kiest u voor hoogwaardige producten: De hoge functionaliteit en het design moeten uw klanten duurzaam plezier bezorgen. Daarvoor ondersteunen wij u met onze verzorgingstips en reinigingsaanbevelingen.
Symbool voor Hansgrohe Test Center.
In de praktijk van de planning wordt een ideale oplossing voor de wasplaats gevraagd, die spetters vermijdt en voldoende plaats onder de mengkraan biedt: Met de ComfortZone test heeft Hansgrohe een betrouwbaar testprocedé ontwikkeld, dat laat zien hoe de eigen mengkranen passen bij gangbare wasbekkens van toonaangevende aanbieders.
Symbol modelmengkranen.

Mock-up service

Hansgrohe ondersteunt u graag met producten voor modelbadkamers en de presentatie: of u nu op zoek bent naar verschillende designs van mengkranen, douches of naar oplossingen voor de installatie.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>