BIM-gegevens visualisering.

BIM-gegevens voor AXOR en hansgrohe producten

Planningszekerheid in alle gangbare gegevensformaten

Building Information Modeling (BIM) maakt een computerondersteunde, geïntegreerde planning, uitvoering en beheer van bouwprojecten mogelijk. De ambachten overkoepelende standaard biedt architecten, technici en bouwheren toegang tot alle productspecifieke gegevens in het verloop van het project. Hansgrohe levert bovendien BIM-gegevens voor de belangrijkste software toepassingen. Deze omvatten geometrie en positionering, materialen en eigenschappen van de mengkranen, douches, douchesystemen, en installatietechniek.

De BIM-modellen staan ter beschikking in de detailleringsgraad LOD 300, en zijn er in de zes belangrijkste formaten Revit, ArchiCAD, AutoCAD, SketchUp, IFC en 3DS.

Aanvankelijk staan BIM-gegevens voor de talrijke ISH 2017 beursnieuwigheden van de merken AXOR en hansgrohe op de productpagina´s gereed om te downloaden. Het aanbod wordt voortdurend aangevuld en geactualiseerd met BIM-gegevens uit het productassortiment en nieuwigheden. Hansgrohe bevordert zo de coördinatie van alle deelnemers aan een project en de kostenefficiëntie over de hele levenscyclus van een gebouw.

Zit het gewenste product voor de planning met BIM niet erbij?

hansgrohe BIM

Foto´s

Producten met planningsgegevens voor het BIM-procedé

  • Eéngreeps lavabomengkraan
  • Eéngreeps lavabomengkraan
  • Hoofddouche Croma 280
  • Douchesets
  • Doucheset Unica E

AXOR BIM

Foto´s

Producten met planningsgegevens voor het BIM-procedé

  • AXOR Montreux
  • AXOR Uno lavabomengkraan

Meer informatie over het gebruik van de BIM-gegevens

Toepassing Revit MP4 3,8 MB
Toepassing ArchiCAD MP4 5,3 MB

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>