AXOR Uno en daarbij passende producten

Rechtlijnig zonder compromissen, volkomen functioneel: AXOR Uno verheldert het erfgoed van de eerste puristen over het design principe. Twee cilindrische buizen. Precies in een rechte hoek ineengestoken. Purisme over de hele lijn: van radicaal tot zacht gebogen. In perfectie.

AXOR Uno is verkrijgbaar voor uw lavabo, douche en bad. In vijftien speciale oppervlakken, van Polished Brass tot Black Brushed Chrome.

150 Producten

Productsortering

volgens relevantie

Filter

Categorie "Voor uw gemak en snelle oriëntatie hebben wij ons assortiment ingedeeld in categorieën. De productcategorieën die geselecteerd kunnen worden kunnen, waar nodig, verder worden opengeklapt. Uit welke productcategorie zoekt u een passend product?"

Toepassingsgebied "Voor uw gemak en snelle oriëntatie hebben wij het assortiment ingedeeld in toepassingsgebieden. Voor welk toepassingsgebied zoekt u een passend product?"

Stijlrichting Selecteer hier producten bij afzonderlijke stijlrichtingen.

Kleurafwerking U bent op zoek naar een product in een bepaalde kleur? Maak hier uw keuze!

Technologie "Innovatieve technologieën van Hansgrohe. Welke producteigenschappen vindt u belangrijk?"

* excl. BTW

Naar boven

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK