Hansgrohe live beleven

Mooie dingen wilt u graag bekijken. Begrijpen hoe ze werken. Ervaren hoe ze aanvoelen. Dat kunt u allemaal in de Aquademie in Schiltach in het Zwarte Woud. Kuier door onze showroom en beleef met zindering de grondstof water. In de Hansgrohe Showerworld kunt u de douches testen. Of een dealer bij u in de buurt stelt u ons assortiment voor.

Waar u ons ook ontmoet, één ding moet u weten: het Hansgrohe-virus is uitermate besmettelijk. Het kan gebeuren dat u meerdere producten wilt hebben. Onmiddellijk. Voor dit risico kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden.

In onze Hansgrohe Experience Center, ons trainingscentrum alsook onze toonzaal, vindt u een assortiment van de producten hansgrohe en AXOR.

Duitsland: Hansgrohe Aquademie eventcentrum

In de Hansgrohe Waterwereld bij onze hoofdvestiging kunt u onze producten zien en aanraken. De hele geschiedenis van de badcultuur is er voor u om te ontdekken – van de Middeleeuwen tot nu.

Bij de dealer

Hansgrohe kunt u ook in uw stad beleven en testen: speciaalzaak voor sanitair bij u in de buurt. Hier krijgt u vakkundig advies én een vakkundige installatie. Deze is immers ook gegarandeerd.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>