Het Hansgrohe museum voor water, badcultuur en design herbergt fraaie en unieke stukken, historische arrangementen en spannende anekdotes.

Hansgrohe rondleidingen

We openen de poorten voor u

Werp een blik achter de schermen van de wereldvermaarde badkamer- en sanitairspecialist. Bij onze fabrieksrondleidingen in Schiltach en Offenburg beleeft u van dichtbij hoe mengkranen en douches bij Hansgrohe worden gemaakt. U ervaart, hoe serieus wij milieubescherming nemen en wat kwaliteit 'made in Germany' werkelijk betekent. Bij een rondleiding door het museum voor water, badcultuur en design maakt u een spannende tocht door 700 jaar bad- en cultuurgeschiedenis. En nog veel meer!

Registratie is niet nodig voor deze rondleidingen.

Wilt u een extra rondleiding?
Onze rondleidingen kunt u ook op een specifieke datum naar wens boeken – en dit in verschillende talen
(maximaal 20 personen; kosten 30,-- €).
Gelieve dit op tijd bij ons aan te vragen: 
Telefoon Aquademie: +49 7836 51-3272
E-mail

Hieronder kan u de data en details vinden

  • Hansgrohe live: Beleef aan den lijve hoe een waterkraan ontstaat of hoe uit 70 losse onderdelen doucheplezier wordt gecreëerd.

  • Voor iedereen die er diep in wilt duiken, zijn deze rondleidingen door de Hansgrohe Aquademie.

  • Bij deze interactieve rondleiding komen belangstellenden te weten hoe je de kostbare grondstof water duurzaam gebruikt – economisch en ecologisch.

  • Hoe ontstaat een waterkraan? Bij een fabrieksrondleiding beleeft u van dichtbij hoe de productie van mengkranen in de Axor fabriek in Schiltach verloopt.

  • Rondleiding Hansgrohe Aquademie voor wie dieper wil graven.

  • Hansgrohe live: bij een fabrieksrondleiding in Offenburg beleeft u hoe in Europa's grootste douchefabriek Hansgrohe douches worden gemaakt.

  • Bij de Hansgrohe rondleidingen 'Mag ik het water eens' en 'Water4kids' ontdekken kinderen en jongeren de kostbare grondstof water aan den lijve. En beleven spelenderwijs zeven eeuwen badcultuur.

  • Bij deze Hansgrohe rondleiding krijgt u spannende details te horen uit de designgeschiedenis van de badkamerspecialist. U beleeft hoe designprocessen verlopen en hoe uit ideeën droombadkamers ontstaan.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK