Hansgrohe ComfortZone Finder.

Flash Player hier downloaden

ComfortZone Finder: de praktische tool voor uw adviserend gesprek. Hoogte van de mengkraan selecteren – en verder testen met de vier productlijnen Metris, Talis, Focus en Logis.

ComfortZone: excellent bedieningscomfort

Hoe hoger de mengkraan, des te meer ruimte tussen uitloop en bekken

Hansgrohe mengkranen met 'ComfortZone' zorgen voor opmerkelijke bedieningsvriendelijkheid aan wasplaats en spoelbak. De maten van deze modellen zijn ruim bemeten, hun functionaliteit is geperfectioneerd en hun design uitmuntend. Hier hebben de ontwikkelaars en designers van Hansgrohe heel wat werk geleverd. Laat uw klant de nieuwe ruimtelijkheid zien. Creëer voor hem meer vrije ruimte!

De ComfortZone – Uw topargumenten in één oogopslag: 

  • Hoge, deels draaibare mengkranen voor meer bewegingsvrijheid: bijvoorbeeld om de haren te wassen aan het wasbekken of om hoge bakken te vullen aan de spoelbak.
  • Of nu aan opzet- of inbouwbekken, waskom of handwasbak: de Hansgrohe ComfortZone levert individuele oplossingen voor mengkranen op maat. Zo kunt u uw klant stijlzekere, niet-spetterende combinaties van mengkraan en wasbekken aanbevelen.
  • Maximaal waterplezier met intelligent verlaagd waterverbruik

Wonder van comfort aan lavabo en spoelbak

Foto´s

Nieuwe badkamer- en keukenmengkranen voor meer vrije ruimte en bedieningsplezier

Meer te weten komen over de ComfortZone en Metris, Talis, Focus en Logis:

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>