Hansgrohe douches zijn dankzij de siliconennoppen eenvoudig door wrijven van kalk te bevrijden.

Onderhoud en reiniging

Met deze tips kan u klachten voorkomen

Hoogwaardige badkamerproducten moeten onderhouden worden, om meteen de strijd tegen kalkvlekken aan te gaan. Wanneer men dit doet, gebruiken klanten in veel gevallen het verkeerde product: agressieve reinigingsmiddelen beschadigen de producten en verminderen de prestaties die klanten verwachten als ze kwaliteitskranen en douches van Hansgrohe en AXOR kopen. Dit kan leiden tot klachten, maar u kan dit voorkomen met behulp van de volgende tips en aanbevelingen. Zo behoudt de badkamer een permanente glans en waarde.

Correcte reiniging is de doorslaggevende factor:

  • Robuuste reinigingsmethoden en agressieve schoonmaakmiddelen kunnen niet alleen oppervlakken beschadigen, ze kunnen ook invloed hebben op de interne werking van het product.
  • Adviseer uw klanten dat eventuele schade als gevolg van verkeerd onderhoud en reiniging is uitgesloten van de garantie.
  • Wees proactief in het verstrekken van informatie voor uw klanten over de behandeling van onze producten zodoende deze hun waarde zullen behouden. Op die manier benadrukt u tevens uw servicegerichtheid. 

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>