De nieuwe producten van het merk Hansgrohe

Innovatie is altijd al onze kracht geweest.
Hier ziet u de nieuwe lijnen en producten van het merk Hansgrohe:

Laat u inspireren! 

Keukencombinatie
De keuken is het draai- en scharnierpunt van het dagelijks leven: hier wordt gekookt, gegeten, gelachen, geleefd. De nieuwe spoelbakken en mengkranen zijn een esthetisch genot en maken het werk nog eenvoudiger. In de badkamer kunnen we ons terugtrekken en ontspannen – Hansgrohe maakt met de nieuwe douches en kraanseries de aanraking met water elke dag tot een onvergetelijke belevenis.
hansgrohe Unica Comfort totaaloplossing.
Nieuwe stabiliteit in de badkamer: de Unica Comfort doucheserie zorgt voor meer steun, veiligheid en comfort in douche en bad.
Rainmaker Select hoofddouches, vrouw.

In badkamer en keuken staat het grote klikken voor de deur: XXL-hoofddouches zoals Rainmaker Select, Showerpipes of -tablets verschaffen uw klanten plezier met een druk op de knop – en doucheplezier in een nieuwe dimensie. Bij badkamerkranen zoals Talis Select versmelten sinds kort vorm en functie met een druk op de knop. En aan het aanrecht wordt het werk een plezier: met Metris en Talis Select keukenmengkranen.

Vrouw met Croma Select handdouche
Croma schakelt om: op nog meer comfort door clevere Select technologie. Het Croma Select assortiment overtuigt bovendien door nieuwe designs.
Hansgrohe Crometta handdouche.

De super spaarzame douches voor hotel- en privé-badkamers: Het nieuwe Crometta assortiment is voordelig en laag in verbruik. 

hg_crometta-100_hand-shower_with-woman-_225x165.jpg
De nieuwe Crometta 100 biedt veel design voor weinig geld. Ook de hoofddouche en de Showerpipe overtuigen door functionaliteit, vormgeving en prijs-kwaliteitverhouding.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>