Hansgrohe Professional Services
Inspiratie en installatie

Doucheplanner: uw gids voor de montage van hansgrohe douchesystemen

Deze planningsbrochure moet sanitairspecialisten, architecten en planners inspireren en begeleiden bij de installatie van douchesystemen in de badkamer van hun klanten. Van eenvoudige all-in-one-oplossing tot complex inbouwsysteem met vier verbruikers: zo gaat het in zijn werk. Met deze download hebt u alle technische informatie bij de hand.

De brochure over de badkamertrend van royale douches

De douche staat tegenwoordig centraal in de badkamer en vormt een indrukwekkend esthetisch interieurelement. Ook comfort en een heerlijke waterbeleving zijn erg belangrijk. Wil uw klant zijn badkamer snel upgraden met een Showerpipe? Of wil hij er een wellnesstempel van maken met een hoofddouche met verschillende straalsoorten en ingebouwde techniek? In elk geval heeft hij voor de juiste installatie uw advies, ideeën en actieve ondersteuning nodig.

Dit vindt u in de hansgrohe doucheplanner 

  • Inbouwinstallatie met 2, 3 en 4 systemen, geïllustreerd met voorbeelden van hansgrohe producten
  • Rainmaker Select hoofddouche, wand- en plafondmontage
  • Opbouwinstallatie ShowerTablet Select thermostaat – in combinatie met inbouwoplossing voor een hoofddouche met één straalsoort
  • Installatie iBox universal
  • Opbouwinstallatie Showerpipes
  • Installatie aan het bad
  • hansgrohe douche-assortiment, thermostaten, ledigingen, enz.

Doucheplanner: overtuig met competent advies 

In de brochure vindt u afmetingen, debietdiagrammen, planningsinstructies en praktische tips van hansgrohe technici. QR-codes leiden u vlot naar hansgrohe installatievideo’s: scan gewoon het symbool met uw smartphone of tablet en start de video. Gebruik dit alles doeltreffend in uw adviesgesprekken en help uw klant bij het kiezen van de optimale doucheoplossing.

iBox: universal inbouwlichaam voor meer doucheplezier 

Overtuig uw klanten ook van de voordelen van de iBox universal. Met het sinds lang beproefde inbouwlichaam kunnen alle standaard inbouwoplossingen van hansgrohe en AXOR eenvoudig worden geïnstalleerd. Bovendien is het ook altijd mogelijk hem met een nieuwe mengkraan en afwerkingsset te combineren.Dit creëert verkoopkansen voor u en verzekert uw klant van een moderne douche.
 

iBox universal voor nieuwe mengkranen in de douche.
Met de iBox worden douchedromen gerealiseerd – nu meteen of later. Want met dit inbouwlichaam kunnen mengkranen snel worden verwisseld – voor meer vrijheid in de badkamer.

iBox universal installatie