Hansgrohe Professional Services
title

Onze blikvangers voor 2023

Uitzonderlijke producten en expressieve kleuren voor nog meer persoonlijkheid in de badkamer.

Ontdek alles over AXOR ShowerComposition.
Moderne en tijdloze vormentaal in de douche.

AXOR ShowerComposition

De douche is een heel intieme plek, die flexibel moet kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. AXOR ShowerComposition, ontworpen door de wereldberoemde designer Philippe Starck, introduceert een nieuwe, moderne en tijdloze vormentaal in de doucheruimte.

Ontdek alles over AXOR Drain. 
AXOR Drain in Polished Black Chrome.

AXOR Drain

Als designobject maakt AXOR Drain de inrichting van elke AXOR badkamer compleet. De douchegoten zijn verkrijgbaar in hetzelfde uitgebreide palet van FinishPlus kleuren en oppervlakken als de AXOR collecties en reeksen en vormen zo een individueel statement met uitstekende functionaliteit.

Ontdek alles over het AXOR Suite bad.
Ontdek alles over de AXOR Suite lavabo.

AXOR Suite lavabo en bad

Het elegante design met unieke elementen van de AXOR Suite lavabo’s en baden werd getekend door de wereldberoemde ontwerper Philippe Starck. Ze geven elk badkamerinterieur een harmonieuze en persoonlijke touch.

Ontdek alles over het nieuwe mat witte oppervlak.
AXOR Universal Circular Accessoires in mat wit.

AXOR One | AXOR Universal Circular Accessoires in mat wit

De minimalistische elementaire vormen van de zeer succesvolle collectie AXOR One herdefiniëren vertrouwde archetypes en brengen tijdloos design in de badkamer. De nieuwe kleur mat wit, die het aanbod individuele oppervlakteafwerkingen uitbreidt, versterkt dit effect. Afhankelijk van de omgeving kan AXOR One in mat wit, al dan niet in combinatie met de bijpassende AXOR Universal Circular Accessoires, subtiel opgaan in een minimalistisch badkamerconcept of juist opvallen als architecturale blikvanger.

Ontdek alles over AXOR MyEdition.
Uitbreiding van het AXOR MyEdition assortiment.

AXOR MyEdition en mat zwart

AXOR MyEdition is een statement van persoonlijkheid. Het monolithische en strakke design van de mengkraan wordt bekroond door een elegante plaat van een uitgelezen materiaal. Dit jaar wordt het assortiment aangevuld met drie nieuwe mengkranen. Ook de mogelijkheid van individualisering wordt uitgebreid met de AXOR FinishPlus oppervlakken, die nu in mat zwart kunnen worden afgewerkt. De hele AXOR MyEdition collectie en de bijpassende AXOR Universal Rectangular Accessoires zullen in deze bijzonder expressieve en moderne kleur verkrijgbaar zijn.

AXOR magazine 2023
Inhoudsopgave AXOR magazine 2023.

AXOR magazine

Ontdek badkamerconcepten die wereldberoemde interieurontwerpers met onze buitengewone nieuwe producten hebben gerealiseerd. Maak kennis met inspirerende toepassingen in hoogstaande projecten. Dompel u onder in de fascinerende mogelijkheden van expressieve kleuren.