Hansgrohe Professional Services
Badkamerkranen met een persoonlijk karakter

AXOR MyEdition: individualiseerbare kraan als podium voor de eigen creativiteit

Chroom of kleur, metaal of natuurlijk product, glanzend of mat, effen of tweekleurig

Het verlangen naar uniciteit wordt vervuld: AXOR MyEdition. Het heldere, strakke ontwerp van de mengkranencollectie met massief corpus en een aparte plaat op de uitloop biedt een groot podium voor de eigen creativiteit. Hierbij zijn de mogelijkheden voor individualisering vrijwel onbeperkt: het metalen corpus en de plaat zijn verkrijgbaar in de talrijke speciale AXOR FinishPlus oppervlakken van Polished Gold Optic tot Brushed Black Chrome. Het PVD-proces maakt ze niet alleen bijzonder schitterend, maar ook uiterst bestand tegen krassen en reinigingsmiddelen. Door de combinatie van twee verschillende kleuren of van geborstelde en gepolijste oppervlakken voor de plaat en het corpus ontstaan boeiende contrasten. AXOR FinishPlus en de exclusieve individualiseringsservices van AXOR Signature bieden in totaal 255 mogelijkheden om de eigen creativiteit tot uiting te brengen.

AXOR MyEdition lavabomengkraan met donkere marmeren plaat.
AXOR MyEdition is de mengkranencollectie voor de badkamer met vrijwel onbeperkte mogelijkheden voor individualisering en dus voor de expressie van de eigen persoonlijkheid.

Een statement van persoonlijkheid: de AXOR MyEdition badkamercollectie met mengkranen voor lavabo, bad en bidet. Met zijn strakke vormgeving biedt de waterkraan een podium voor talrijke individualiseringsmogelijkheden: met vrij te kiezen effen of gecombineerde oppervlaktekleuren en hoogwaardige materialen zoals hout, marmer of leer voor de plaat op de uitloop. 

Nieuwe materialen op de kraan voor een unieke look-and-feel

Met hoogwaardige materialen zoals notelaarfineer, Lasa marmer, Nero Marquina marmer, rundnappaleer, spiegelglas en zwart glas maakt de plaat een nieuwe dimensie van individualisering mogelijk. De verschillende varianten maken van de mengkraan een meubelelement dat met de woonruimte versmelt. De unieke oppervlaktestructuren van het natuurlijke materiaal aan de waterkraan zorgen voor een compleet nieuw gevoel, net als de zijdezachte druppels van de straalsoort PowderRain, die breed uit de kraan stroomt.

AXOR MyEdition: een totaalervaring en de ultieme weerspiegeling van uw hoogst persoonlijke levensstijl.

Ontwerp: Phoenix

Leren plaat op de AXOR MyEdition waterkraan.
Elke plaat is uniek, elk natuurlijk materiaal wordt zorgvuldig geselecteerd. Zoals de plaat van hoogwaardig Europees rundnappaleer, speciaal ontwikkeld voor de zware omstandigheden bij het gebruik van de kraan.

Exclusieve uitstraling: AXOR MyEdition mengkranen met gekleurde speciale oppervlakken

Door de talrijke geborstelde of gepolijste metaaltinten worden de AXOR MyEdition badkamerkranen een statement van exclusieve individualiteit. Polished Red Gold, Brushed Nickel, Polished Black Chrome of Brushed Gold Optic: elk van de speciale oppervlakken is uniek en vooral bijzonder schitterend, robuust en duurzaam, omdat ze in het ‘physical vapor deposition’-proces worden voorzien van een extra metaallaag, die vele malen harder is dan ieder ander chroomoppervlak.

Met combinaties van twee verschillende kleuren worden de mogelijkheden voor individualisering haast eindeloos. Net als met een combinatie van geborstelde en glanzende uitvoeringen van hetzelfde AXOR FinishPlus oppervlak. Dankzij de gekleurde oppervlakken wordt de mengkraan een luxueus onderdeel van een geheel. Of de expressie van een persoonlijke visie op esthetiek.

AXOR MyEdition mengkraan met verschillende oppervlakken.
De exclusieve, speciale AXOR FinishPlus oppervlakken verleggen de grenzen op het gebied van glans, robuustheid en duurzaamheid en geven de mengkraan een heel eigen karakter.

Spelen met nieuwe materialen en gekleurde oppervlakken

De badkamer: een toevluchtsoord om tot rust te komen. Een plek om zichzelf te ontplooien. Met een interieur dat de eigen persoonlijkheid weerspiegelt. AXOR MyEdition is het podium om aan lavabo, bad of bidet een individuele levensstijl te presenteren. De vlakke plaat van de waterkraan is daarbij het decoratieve element, dat de mogelijkheid biedt om met kleuren en materialen te spelen. Verkrijgbaar in leer, Amerikaanse notelaar, wit Lasa Covelano Vena Oro marmer, zwart Nero Marquina marmer, metaal in Brushed Bronze, zwart glas of spiegelglas.Elk materiaal heeft een heel eigen look-and-feel en is een beleving op zich. In combinatie met een van de vele speciale AXOR FinishPlus oppervlakken voor het corpus van de mengkraan worden een nieuwe dimensie van individualisering geopend. Een teken van luxe, dat verder reikt dan de pure materiële waarde. Dat maakt de badkamer tot wat ze vandaag zou moeten zijn: een oase van persoonlijke wellness.

Waterkraan met verschillende platen zoals leer of marmer.
Expressie van een persoonlijk levensstijl: met hun plaat van marmer, leer, hout, glas of metaal bieden AXOR MyEdition mengkranen de mogelijkheid om met materialen en kleuren te spelen.

Individuele draagplaat


Dankzij de neutrale draagplaat kan een eigen, individueel geselecteerd materiaal op de AXOR MyEdition mengkraan worden aangebracht. Met behulp van een materiaalspecialist kan bijna elk materiaal op de plaat worden bevestigd. Zo wordt een bepaald element, een specifieke sfeer of een herinnering aan een landschap een bijzondere eyecatcher in de badkamer.
Zoals bijvoorbeeld hier: een leistenen plaat met daarin een fossiel.
Waterkraan met verschillende platen zoals leer of marmer.