Hansgrohe Professional Services
Sterker met hansgrohe

Uit één hand: totaaloplossingen voor de badkamer

Voor een unieke waterbeleving denken wij niet langer in termen van afzonderlijke producten, maar ontwikkelen wij duurzame totaaloplossingen die de badkamerdromen van uw klanten waarmaken. Ontdek hier onze uitgelezen combinaties van lavabo’s, meubels, mengkranen en douches met bijpassende spiegels, toiletten en accessoires.

De nieuwe productcategorieën – uw pluspunten bij uw dagelijkse activiteiten

Met ons harmonieuze geheel van nieuwe productcategorieën willen wij uw dagelijkse activiteiten gemakkelijker maken. Daarom doen wij u deze beloften: 

  • Gewoonweg combineerbaar: Met perfect op elkaar afgestemde producten van hansgrohe leveren wij u alles uit één hand. Of het nu gaat om advies, productpresentatie, marketing, logistiek of installatie – wij willen uw dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger maken.
  • Gewoonweg individueel: Bied uw klanten interactieve totaaloplossingen voor de badkamer, die kunnen worden aangepast aan hun persoonlijke stijl en behoeften. Laat hen kiezen tussen de talrijke designvarianten.
  • Gewoonweg gebruiksvriendelijk: Met hansgrohe ExcellentFit kiest u de perfecte combinatie van mengkraan en lavabo. Onze experts van het Technisch Service Center hebben een groot deel van de mogelijke combinaties op functionaliteit getest en voor u beschikbaar gesteld.
  • Gewoonweg professioneel: Gespecialiseerde informatie vindt u zowel in onze Hansgrohe Online Aquademie als ter plaatse. Ons serviceteam is ook altijd beschikbaar als u ergens op een probleem stoot. 
  • Gewoonweg onderhoudsvriendelijk: hansgrohe badkamermeubels, lavabo’s en toiletten zijn eenvoudig te reinigen en duurzaam.
Installateur in gesprek met hansgrohe medewerker.
Bij ons vindt u snel gebruiksklare informatie. Als u op een technisch probleem stoot, helpt ons serviceteam u het op te lossen!

Vier droombadkamers, vier verhalen

In samenwerking met PHOENIX Design, architect Peter Ippolito en zijn internationaal gerenommeerde designstudio Ippolito Fleitz Group zet hansgrohe nieuwe maatstaven op het gebied van badkamerdesign. In de volgende sfeervoorbeelden tonen wij u het harmonieuze samenspel van douches, mengkranen, meubels, keramiek en spiegels. Laat u inspireren voor de volgende droombadkamer die u voor een klant realiseert! 

Lees meer over de nieuwigheden van hansgrohe

Nieuw bij hansgrohe: inbouwlichaam iBox universal 2.
Hallo toekomst! De iBox universal 2

Met ons nieuwe topproduct en de nieuwe afwerkingssets gaat de installatie twee keer zo vlot als bij de vorige uitvoeringen.