Hansgrohe Professional Services
Water regelen met één hand

Keukenmengkranen met 2Spray Select: de allrounders aan de spoelbak

Werken in de keuken is prettiger, als alles comfortabel verloopt. 2Spray Select, de nieuwe aanvulling op ons assortiment, zorgt voor een vlottere workflow aan de spoeltafel. De update van de kraanseries Talis Select M51 en Metris Select M71 legt de bediening van de douchekop volledig in één hand. Met een druk op de knop kan het water gestopt en gestart worden en met dezelfde hand wordt ook de straalsoort geselecteerd.

2Spray Select: één hand blijft vrij – en andere argumenten

De nieuwe all-in-one-aanrechtmengkranen van de hansgrohe serie Talis Select M51 en Metris Select M71 zorgen voor een vlotte waterregeling aan het aanrecht en dus voor nog meer plezier in de keuken.Waarom is de functionaliteit van 2Spray Select een must-have voor uw klanten?

  • Uiterst gemakkelijke waterregeling: de Select knop onderbreekt de watertoevoer en start deze ook weer – telkens met één klik.
  • Meer comfort tijdens het omschakelen tussen de straalsoorten: met de omstelknop wordt comfortabel van laminaire straal naar douchestraal omgeschakeld.
  • De eenhandige bediening van de mengkraan verzekert een efficiënt gebruik van water aan de spoeltafel. De geoptimaliseerde douchestraal verbruikt gemiddeld slechts 3,5 l/min bij dezelfde prestaties en draagt bij tot een bewuste omgang met drinkwater. 
  • Een aangepast inzetstuk in de uitloop zorgt bovendien voor minder spatten. Dat betekent ook minder schoonmaken bij maximaal gebruik.
Keukencomfort: hansgrohe mengkraanseries met 2Spray Select.
Verbeterde functionaliteit voor meer tevredenheid bij uw klanten: hansgrohe breidt zijn assortiment uit en rust twee beproefde keukenmengkraanseries met 2Spray Select uit.

Slangoprolsysteem sBox keuken: voor een nog betere workflow

De hansgrohe sBox die bij 2Spray Select mengkranen wordt geleverd, geeft u extra argumenten:

  • De innovatieve slanggeleiding zorgt voor een snelle en vlotte workflow met maximale flexibiliteit.
  • Aanzienlijk grotere actieradius: dankzij de sBox kan de uittrekbare sproeier tot 76 cm worden uitgetrokken.
  • De slang wordt veilig opgeborgen in de onderkast en kan niet beschadigd raken of klemmen.