Hansgrohe Professional Services
Zo wordt douchen kinderspel

Croma E douches: meer plezier en veiligheid voor het hele gezin

De nieuwe allrounder voor de moderne gezinsbadkamer heet Croma E. De hansgrohe doucheserie is eenvoudig te bedienen en veilig in gebruik. Dit is vooral te danken aan de nieuwe koeltechnologie CoolContact en de SafetyStop functie op de thermostaat. Bovendien spreken de bekroonde douches in dit aantrekkelijke prijssegment een grote doelgroep aan.
 

Argumenten voor Croma E douches met CoolContact thermostaat

  • Meer plezier. De grote hoofddouche met zijn weelderig zachte RainAir straal maakt van douchen een belevenis voor jong en oud.
     
  • Meer veiligheid. De koeltechnologie CoolContact verhindert dat de thermostaatbehuizing heet wordt. SafetyStop voorkomt dat te warm water uit de douche stroomt. 
     
  • Meer design.Croma E heeft de design-awards iF en red dot gewonnen voor zijn innovatieve vormgeving en esthetiek. De Ecostat E badthermostaat werd onderscheiden met de red dot award.
     
  • Meer omzet. Het brede assortiment van voordelige, modern vormgegeven producten met innovatieve functies verkoopt als het ware zichzelf.
Croma E douche met veiligheidsthermostaat.
Thermostaat met CoolContact: met de Ecostat E op de Showerpipe Croma E bestaat er geen verbrandingsgevaar voor kinderen en ouderen.

CoolContact: hittebescherming door een gecontroleerde koudwatervoering 

Croma E met CoolContact is de ideale keuze voor badkamers voor alle leeftijden.Met deze nieuwe veiligheidstechnologie in thermostaten wordt douchen en baden nog zorgelozer, vooral voor kinderen en senioren.Thermostaten die met CoolContact zijn uitgerust, zijn altijd aangenaam om aan te raken, omdat het koude leidingwater gericht langs het oppervlak wordt geleid. Zo komt het warme water nooit bij de behuizing, zodat soms pijnlijk contact worden voorkomen. De SafetyStop op de thermostaatgreep zorgt voor nog meer bescherming: hij verhindert dat onverwachts heet water uit de douche komt. 

Croma E douches: comfortabele bestsellers in een nieuw design

Croma is populair bij professionals en klanten. Dat mag niet verbazen, want de solide douches in hoge hansgrohe kwaliteit zien er goed uit, zijn betaalbaar en overtuigen met hun vele comfortfuncties. Het assortiment is nu uitgebreid. De grote Croma E hoofddouche 280 1 jet in SoftCube design omhult het hele gezin royaal met een zachte doucheregen. De hoogwaardige straalschijf is in hoek verstelbaar. En met de nieuwe doucheschuif op de Showerpipe kan iedereen de handdouche heel eenvoudig op de juiste hoogte instellen – met een simpele druk op de knop. Zelfs de kleinsten van het gezin kunnen dit met één hand. Zo zorgt de geoptimaliseerde doucheserie Croma E voor nog meer doucheplezier.