Hansgrohe Professional Services
Twee straalsoorten, grote ComfortZone

Finoris: dagelijkse routines in een nieuw kleedje

Finoris: minimalistisch design voor maximale flexibiliteit

Hoe groter het gezin, hoe diverser de behoeften. Finoris beantwoordt het gekibbel om de lavabo met een veelzijdig aanbod voor iedereen. Want met deze gebruiksvriendelijke mengkraan is alles mogelijk: spontaan het haar wassen, de baby in bad doen of snel een trui uitwassen. Dit is vooral te danken aan de lange uittrekbare uitloop van Finoris Flex, die volledig in de mengkraan geïntegreerd is. Hij creëert een ongekende ComfortZone en glijdt na elk gebruik vlot in de uitgangspositie terug.

Uw klanten genieten op vier gebieden van de Finoris flexibiliteit: 
 • de uittrekbare uitloop
 • het waterverbruik verminderen
 • de temperatuurregeling
 • de twee straalsoorten
Finoris Flex maakt deel uit van een serie stijlvol en hoogwaardig badkamerdesign. Het sobere, geometrische silhouet past perfect in een minimalistisch interieur. Tot grote vreugde van designliefhebbers biedt hansgrohe drie oppervlakken aan – voor een harmonische kleurstelling in de badkamer.

Lavabo, bad, douche: Finoris in de hele badkamer

Hoe uw klanten en u van Finoris profiteren

 • Slank vormgegeven mengkranen die van alle routinehandelingen in de badkamer een plezier maken. De lavabomengkraan is de kern van de serie. Hij overtuigt met zijn gebruiksvriendelijke uittrekbare uitloop met twee straalsoorten.  
 • De lavabomengkraan Finoris is in verschillende hoogtes verkrijgbaar – voor elke lavabo passend. De hansgrohe ComfortZone technologie zorgt voor meer vrije ruimte, bedieningsgemak en minder opspattend water aan de lavabo.
 • Twee moderne FinishPlus oppervlaktekleuren zorgen voor een individuele vormgeving en boeiende combinatiemogelijkheden: mat zwart of mat wit. 
 • Beproefde hansgrohe technologieën reduceren het waterverbruik tot 5 liter per minuut (EcoSmart) en zorgen voor kalkvrije producten met een lange levensduur (QuickClean).

Aantrekkelijke producten plus accessoires voor uw showroom

 • Met deze designserie toont u uw deskundigheid in alles wat met de badkamer te maken heeft en verhoogt u uw omzet. Want Finoris staat voor een algemeen assortiment mengkranen – voor lavabo, bad en douche. 
 • Bij Finoris kunt u uw klanten veel aanvullende producten, accessoires en aantrekkelijke designvarianten presenteren. 
 • In de projectbouw ondersteunen de FinishPlus mengkranen moderne designideeën en helpen ze hotelmerken om zich op een toekomstgerichte manier te positioneren. 

Finoris & AddStoris: Première op de Hansgrohe Aqua Days

In 2021 presenteerde het merk hansgrohe voor het eerst al zijn nieuwe producten in de virtuele ruimte. In de volgende video van de Hansgrohe Aqua Days kunt u kennismaken met de serie Finoris mengkranen - onze eerste met PowderRain en uittrekbare vuistdouche voor de wastafel. Plus: de perfect passende AddStoris accessoires. Ontdek nieuwe flexibiliteit in het dagelijkse gezinsleven!

Meer nieuwigheden van hansgrohe leren kennen