Hansgrohe Professional Services
Nieuwe hansgrohe kinderdouche

Jocolino: het gaat er wild aan toe in de badkamer!

Wedden dat dit emotionele artikel als bij toverslag verkoopt? Of hij nu door de ouders, grootouders, tantes of kinderen zelf wordt ontdekt: de kinderdouche Jocolino is een blikvanger en een fantastisch geschenk. En voor de sanitairspecialist genereert hij een welkome extra omzet. Voor gezinnen met waterschuwe kinderen is de douche een echte hit, want in plaats van traantjes komen er nu vrolijke douche- en badervaringen.

3 leuke dierendesigns, 2 unieke straalsoorten, 1 gelukkig gezin

  • Ontzettend veel plezier. Met Jocolino kunnen de kinderen op safari gaan, terwijl ze in bad zitten. Verkrijgbaar in drie dierendesigns: leeuw, zebra en krokodil. Met wiebeloogjes voor nog meer pret.
  • Ontzettend ontspannend, ook voor de ouders. Geen tranen, geen driftbuien, maar vrolijke douche- en badervaringen met veel gelach.
  • Ontzettend zacht. Er kan gemakkelijk en veilig tussen twee wellness-straalsoorten worden gewisseld door aan de geïsoleerde greep te draaien. Met Rain wordt zacht gedouchet, met MonoRain kan shampoo zorgvuldig worden weggespoeld, zodat die nooit in de ogen terechtkomt.
  • Ontzettend licht. Slanke, ergonomische greep, die makkelijk door kleine handjes kan worden vastgehouden. De handdouche wordt eenvoudig op- en afgeschroefd.
  • Ontzettend hoge kwaliteit. Gemaakt in hansgrohe premium kwaliteit, Made in Germany.
Meisje baadt met hansgrohe kinderdouche Jocolino.
De kleine Katy en haar krokodil: met Jocolino wordt het door kinderen vaak gevreesde bad een leuke pauze met vrolijke verhaaltjes.

Met Jocolino wordt makkelijk omzet gerealiseerd

Bij deze nieuwe handdouche kiezen uw klanten tussen drie populaire dieren. Of ze laten hun kinderen beslissen hoe het design voor de badkamersafari eruit moet zien: kroko-komisch, zebra-fantastisch of leeuw-sterk. Uw doelgroep is zeer groot, omdat veel kinderen douchen en baden minder leuk vinden dan ravotten en spelen ... 

Wanneer er tranen vloeien in plaats van water 


De tijd in de badkamer is voor veel kinderen een verschrikking – die het geduld van de ouders op de proef stelt. Met Jocolino heeft hansgrohe een oplossing bedacht die van het dagelijkse gedoe een leuk waterspel maakt – en een kostbaar familiemoment. Want de handdouche met schattige douchekop trekt de kleintjes aan en richt hun aandacht op iets positiefs. Kinderen blij, iedereen blij.

Jocolino & DogShower: Première op de Hansgrohe Aqua Days

In 2021 presenteerde het merk hansgrohe voor het eerst al zijn nieuwe producten in de virtuele ruimte. In de volgende video van de Hansgrohe Aqua Days kunt u kennismaken met onze douches voor kinderen en honden. Met Jocolino en DogShower heeft ieder lid van de familie eindelijk zijn eigen favoriete douche. Ontdek hoe leuk deze hansgrohe speelkameraadjes kunnen zijn!