Hansgrohe Professional Services
Het nieuwe minimalisme aan de spoeltafel

Keukenmengkraan M54: slank, met vele varianten en voor een aantrekkelijke prijs

Het brede assortiment van de M54 serie biedt keukenspecialisten veel potentieel op het gebied van advies en verkoop. Is uw klant op zoek naar een ultraslanke mengkraan voor zijn keukeneiland, een comfortabele oplossing voor onder de bovenkasten of een opmerkelijk designstuk om voor het raam te installeren? Het brede assortiment van M54 varianten en functies biedt talrijke opties voor de consument die hoge eisen aan design en kwaliteit stelt.

M54: drie basisvormen, grote doelgroep, sterke argumenten

De hansgrohe aanrechtmengkraan M54 is een moderne blikvanger in elke inbouwsituatie en door zijn veelzijdigheid uiterst geschikt voor alle keukenconcepten. Wat maakt de M54 zo speciaal?

 • De vormentaal is over de hele lijn onverminderd helder en tot de essentie herleid – en dit met maximaal effect.Minimalisten en iedereen die graag minimalist wil worden, houden daarvan.
   
 • De M54 is verkrijgbaar in verschillende comforthoogtes en drie basisvormen: met ronde uitloop, in L-vorm en in U-vorm. 
   
 • Uw klant kiest uit drie exclusieve afwerkingen, in de stijl van zijn keuken of net in een contrast ermee: mat zwart, chroom of roestvrij staal.Consequent: alle onderdelen, ook de sproeierslangen, zijn qua kleur op elkaar afgestemd.
   
 • Voor varianten met uittrekbare uitloop of sproeier kan ook een sBox keuken worden besteld. Voor maximale flexibiliteit en een vlotte workflow.
   
 • Het aantrekkelijke prijsniveau verzekert u van een grote doelgroep.
   
 • In de Eco-versie verbruikt de kraan slechts ongeveer 6 liter per minuut bij een druk van drie bar, terwijl hij toch uiterst comfortabel in gebruik is.
Ronde keukenmengkraan met uittrekbare sproeier: M54 van hansgrohe.
Met een ronde boog of in een hoekige uitvoering, de M54 introduceert doordacht minimalisme en veel functionaliteit in elk keukenconcept. En is bovendien voor velen betaalbaar.

Bekroond design

De hansgrohe keukenmengkraan Talis M54 werd voor zijn design bekroond met de German Design Award.

Het oordeel van de jury: “De elegante en hoogwaardige keukenmengkraan overtuigt door zijn uiterst heldere, minimalistische vormentaal, die consequent tot drie basisvormen werd teruggebracht. In combinatie met de drie afwerkingen kan hij harmonieus in vrijwel elke omgeving worden geïntegreerd”.

Naast de afwerkingen chroom en roestvrij staal is het exclusieve oppervlak Matt Black de mooiste aanvulling op uw keuken – minimalisme over de hele lijn.

Het logo van de German Design Award
De German Design Award bekroont innovatieve producten, projecten, fabrikanten en ontwerpers die baanbrekend zijn in het Duitse en internationale designlandschap.

Ontwerpvariant 1: keukenmengkraan M54 met ronde uitloop

De M54 in langgerekte, rond gebogen uitvoering is bij uitstek geschikt voor het concept van een open keuken die met de woonruimte versmelt. Zijn fijne en slanke silhouet komt helemaal tot zijn recht op een vrijstaand keukenblok of -eiland. Het zonder visuele onderbrekingen vormgegeven corpus van de mengkraan met zijn vlakke, verticaal geplaatste handgreep en uittrekbare sproeier hebben hier een exclusieve afwerking in trendy mat zwart gekregen.

Ronde M54 keukenmengkraan met ComfortZone 210.
Ideaal voor een prominente oplossing voor de spoelbak: het sierlijke silhouet van de trendy mengkraan M54 met rond gebogen uitloop en ComfortZone hoogte 210 bepaalt mee het interieur.

Ontwerpvariant 2: keukenmengkraan M54 in L-vorm

De M54 met L-vormige uitloop overtuigt door zijn strakke esthetiek en zorgt voor een comfortabele, flexibele watervoering onder bovenkasten. De aangepaste totale hoogte, de ergonomische bediening en de horizontaal uittrekbare uitloop bieden alle bewegingsruimte, zelfs als de keuken van uw klant zeer compact is. De in stappen instelbare draaiaanslag kan aan de spoelbak worden aangepast en voorkomt dat de mengkraan onbedoeld te ver wordt doorgedraaid.
L-vormige M54 keukenmengkraan met ComfortZone 270.
Ruimtewonder onder de bovenkast: de L-vormige mengkraan M54 met ComfortZone 270 biedt een optimale actieradius. Hier met afwerking in roestvrij staal.

Ontwerpvariant 3: keukenmengkraan M54 in U-vorm

De M54 met U-vormige uitloop heeft een onmiskenbaar hoekige en uiterst herkenbare vormentaal. Ongeacht de inbouwsituatie – voor het raam, met of zonder bovenkast – is de uitloop uiterst beweeglijk, variabel en beveiligd tegen te ver doordraaien. De ruimtebesparende, ergonomische en stijlvolle mengkraan heeft een discreet geïntegreerde straalvormer voor de laminaire straal en een slanke, verticale hendelgreep, waarmee de kraan comfortabel te bedienen is.

U-vormige M54 keukenmengkraan met ComfortZone 220.
Flexibele allrounder in alle woonruimtes en interieurs: de U-vormige mengkraan M54 met ComfortZone 220 is een minimalistisch prachtstuk in elke keuken. Hier afgewerkt in chroom.