Hansgrohe Professional Services
Topkwaliteit met drie straalsoorten

Keukenmengkraan Aquno Select M81

Ontdek hier de toekomst van een intelligente workflow in de keuken. De exclusieve hansgrohe keukenmengkraan Aquno Select M81 staat voor meer functionaliteit, duurzaamheid, designkwaliteit en emotie bij de dagelijkse werkzaamheden in de keuken. Deze hansgrohe keukenmengkraanserie toont nog meer waterefficiëntie dan zijn voorgangers. Ook meer veelzijdigheid en een groter aantal stralen. En zijn design: een nieuwe klassieker.

De ideale workflow aan de spoeltafel – voor uw veeleisende klanten 

De keukenmengkraan Aquno Select M81 belichaamt een all-in-one-concept voor efficiënt watergebruik aan de spoelbak. Hij ondersteunt optimaal elke handeling met water. 

  • Meer functionaliteit. Drie straalsoorten, die perfect bij elke handeling passen: levensmiddelen voorzichtig afspoelen, de handen wassen zonder water te verspillen, grote kommen snel en zonder spatten reinigen of vullen.De vlakke, microfijne PowderRain komt uit het tablet (basis) van de mengkraan.Met Select op de sproeier wordt intuïtief omgeschakeld tussen de heldere laminaire straal en de volumineuze douchestraal. 
  • Meer duurzaamheid. Zo veel als nodig, zo weinig als mogelijk: Aquno Select M81 is de zuinigste van de hansgrohe keukenmengkranen. De unieke vlakke straal verwent niet alleen handen, groenten, vis of vlees. Hij gaat ook uiterst efficiënt met water om: met een geoptimaliseerd debiet van 4 l/min. 
hansgrohe keukenspoelbak, designmengkraan en multifunctionele zeef.
Ons nieuwe vlaggenschip is ideaal voor coole designkeukens en moderne ruimteconcepten. Perfect passende, praktische allrounder: de bijgeleverde multifunctionele zeef.
  • Meer designkwaliteit. Met zijn opvallende rond gebogen uitloop of haakse L-vormige uitloop is Aquno Select M81 een nieuwe designklassieker. De duurzame mengkraan vormt een blikvanger in uiteenlopende keukeninterieurs. Verkrijgbaar met een elegante roestvrijstalen afwerking of in glanzend chroom. Een multifunctionele zeef voor hygiënisch en ergonomisch afspoelen, bewaren en uitlekken is bij de levering inbegrepen. 
  • Meer emotie. De liefde voor design gaat door de maag. Vanwege de douche-ervaring voor levensmiddelen of de intuïtieve bediening:dit prachtstuk van emotioneel keukendesign laat de harten van uw klanten sneller kloppen.
Luxueuze hansgrohe designmengkraan voor de keuken.
Een nieuwe designklassieker in de keuken: de rond gebogen uitloop van de Aquno Select M81 in combinatie met het monolithische design van het tablet, waar een vlakke straal uit stroomt.

Rond of L-vormig? Dat is hier de designvraag.

Met hun monolithische basis zijn beide nieuwelingen een blikvanger. De sBox keuken zorgt er bij de varianten met sproeier voor dat de slang gemakkelijk kan worden uitgetrokken, zodat zeer flexibel kan worden gewerkt. Bovendien zijn ze beschikbaar in 2 kleurvarianten bovenop de chroomversie: roestvrijstaal en Matt Black.

Aquno Select M81 met rond gebogen uitloop

De ronde boog benadrukt het opvallende samenspel tussen rechthoek en cirkel. Aan de uittrekbare sproeier kan makkelijk en intuïtief worden omgeschakeld tussen laminaire en vastzetbare douchestraal. De bediening voor aan/uit en watertemperatuur is met een éénhendelgreep aan de zijkant in het tablet geïntegreerd; de 2-gats variant is hiervoor met een afzonderlijke kiephendel uitgerust. 

hansgrohe designkeukenmengkranen voor bovenkasten.
Strak en puristisch, ook met L-vormige uitloop. Deze designvariant maakt een harmonische en ruimtebesparende combinatie met bovenkasten mogelijk.

Bekroond design

Het nieuwe design met zijn innovatief tablet overtuigde ook de jury’s van experts:“Een bijzonder interessante nieuwigheid, die met de rechte en strak vormgegeven basis ook esthetisch zeer geslaagd is”, aldus de jury van de German Design Council. De keukenmengkraan met zijn ontelbare kleine sproeiers, die groenten en fruit uiterst zacht afspoelen, werd enthousiast onthaald en met de gouden German Design Award bekroond.Na de ICONIC AWARD 2020 ‘Best of Best’ volgde de gouden ‘Kitchen Innovation of the year 2020’, die wordt toegekend aan bijzonder gebruiksvriendelijk producten. 
Het logo van de German Design Award
De German Design Award bekroont innovatieve producten, projecten, fabrikanten en ontwerpers die baanbrekend zijn in het Duitse en internationale designlandschap.

Aquno Select M81 met L-uitloop

De keukenmengkraan met L-vormige uitloop maakt een strakke indruk. De haakse uitloopbuis accentueert het lineaire design. Door de L-vorm is een harmonieuze combinatie met bovenkasten mogelijk. Deze Aquno Select M81 biedt een uittrekfunctie met laminaire straal. Ook hier geniet u van een eenvoudige omschakeling naar de vlakke douchestraal.

Met welke spoelbak combineren? 

Welke designvariant uw klant ook kiest, met Aquno Select M81 geniet hij van een vlotte, eenvoudige en efficiënte workflow. De nieuwe premium mengkraan past bijzonder goed bij grote spoelbakken. Wij adviseren de combinatie met een hansgrohe enkele opbouwspoelbak van roestvrijstaal of SilicaTec. De combinatie met een dubbele spoelbak met of zonder restenbak dient per geval te worden gecontroleerd. Hier zijn eventueel boorgaten voor de keukenmengkraan voorgeboord of gemarkeerd. Bovendien moet bij deze spoelbakvariant rekening worden gehouden met het tussenschot.