Hansgrohe Professional Services
Nieuwe mengkranen

Optimale hygiëne – hoge rendabiliteit

Wasplaatsen in openbare en industriële ruimtes moeten meer dan ooit voldoen aan hoge eisen inzake hygiëne en tegelijk rendabel, stevig en mooi zijn. hansgrohe breidt twee kraanseries uit met aantrekkelijke oplossingen. Kies uit diverse technologieën en toepassingen: de zelfsluitende mengkraan Talis E en de elektronische lavabomengkraan Vernis Blend.    

Zelfsluitende mengkraan Talis E: betrouwbaar water besparen

Frequent gebruikte sanitaire installaties vereisen duurzaamheid, beperkt onderhoud, eenvoudige reiniging en betrouwbaarheid – en tegelijk een hoge mate aan hygiëne. De uiterst efficiënte zelfsluitende mengkraan Talis E bezorgt u uitstekende argumenten:

  • De duur van de waterstroom kan individueel aan de behoeften van de installatie aangepast worden. Op 20 seconden worden de handen voldoende gewassen.
  • Design-upgrade voor elke wasplaats in openbare wasruimtes: harmonieus en strak design zorgt bovendien voor een eenvoudige reiniging. 
  • Thermische desinfectie met afzonderlijke servicetool eenvoudig te activeren en bijgevolg geschikt voor gebruik in openbare ruimtes.
  • Duurzaam en hoogwaardig product, dat water bespaart en hygiëne garandeert. 
  • Beschikbaar voor aansluiting met mengwater en koud water. 
Zelfsluitende mengkranen Talis E in rij lavabo's.
Zelfsluitende mengkranen Talis E met een design-upgrade optimaliseren de hygiëne in openbare en industriële wasruimtes en bieden economische voordelen.

Hoge efficiëntie en functionaliteit voor een betere hygiëne

De zelfsluitende tijd van de mengkraan kan traploos ingesteld worden tussen ca. 3 en 20 seconden en zo aangepast worden aan individuele behoeften en projecten. De intuïtieve bediening en het tijdloze design maken de mengkraan extra aantrekkelijk. Overtuig uw klanten door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor nieuwe hygiënische normen in openbare of industriële sanitaire voorzieningen. Het beperkte onderhoud van de zelfsluitende mengkranen en de snelle, doeltreffende reiniging zijn overtuigende argumenten voor een rendabele werking. 

Profiteer van een betrouwbare planning en installatie. De mengkranen zijn een aantrekkelijke optie voor alle sanitaire ruimtes, waarin stroomvoorziening geen probleem is.

Zelfsluitende wastafelmengkraan in openbare voorzieningen.
Zuinig in gebruik, hygiënische toepassing, mooi design: zelfsluitende mengkranen Talis E in sanitaire voorzieningen met veel verschillende gebruikers.

Elektronische lavabomengkraan Vernis Blend: sensortechniek aan een voordelige prijs

Hygiënische eisen en verantwoordelijke omgang met water en elektriciteit maken van sensorkranen in openbare ruimtes een uitstekende keuze. Maak uw klanten enthousiast voor de aantrekkelijke elektronische lavabomengkraan Vernis Blend voor openbare en industriële ruimtes:

  • Intuïtieve en gebruiksvriendelijke bediening: het water begint te stromen als de handen zich in de richting van het inductievenster bewegen.
  • Modern design en tegelijk eenvoudig te reinigen dankzij afgeronde, gesloten vormgeving.
  • Eenvoudige thermische desinfectie voldoet aan de wettelijke voorschriften en zorgt voor een hoge hygiënische standaard.
  • Voor werking op batterijen of elektriciteit; beschikbaar als versie voor mengwater of koud water.
  • Duurzaam en stevig kwaliteitsproduct dankzij robuuste metalen behuizing.
Elektronische mengkraan Vernis Blend op de lavabo.
De elektronische lavabomengkraan Vernis Blend is een voordelige instap in het segment van contactloze mengkranen met sensorelektronica en past op elke lavabo.

Sensortechnologie: geïntegreerde zuinigheid

Is een klant enthousiast over de aantrekkelijke, gesloten vorm van elektronische mengkranen? Bezorg hem een offerte van de elektronische lavabomengkraan Vernis Blend met een uiterst voordelige prijs-kwaliteitverhouding. 

De tijdloze en moderne mengkraan bekoort door zijn lage prijs en talrijke voordelen bij de werking – zoals een eenvoudige service en reiniging. Bovendien kan de temperatuur in een handomdraai ingesteld worden met een inbussleutel, afhankelijk van het seizoen en de wens van uw klanten. De elektronische mengkraan Vernis Blend heeft een stevig corpus, waarin de sensor naadloos past. Hierdoor is de mengkraan erg robuust en duurzaam, wat vervanging en moedwillige beschadiging voorkomt. 

Meer informatie over de nieuwe serie Vernis Blend voor een harmonieuze vormgeving op lavabo, bad en douche.