Hansgrohe Professional Services
PowderRain douches voor iedereen!

Pulsify: gewoonweg vitaliserend

Pulsify met PowderRain – de ene keer ontspannend, de andere keer opwekkend    

Hectische dagen, slapeloze nachten. Hoog tijd voor een douche! Dat spoelt de stress weg en kikkert op. Wij bij hansgrohe denken echter dat een douche nog veel meer kan: uw klanten vitaliseren en inspireren. Dat ligt vooral aan de twee PowderRain straalsoorten, die een geweldige douche-ervaring bieden en elke last van de schouders halen. Want Pulsify douches veranderen water in een zijdezachte mantel van ontelbare microdruppeltjes, die het lichaam volledig en bijna geruisloos omhult. Naargelang de intensiteit van de straalsoort voelt men zich na het douchen diep ontspannen of juist helemaal opgefrist, kortom: weer tot leven gewekt.

Pulsify: tijdloos mooi design, dat ook prettig is     

Hoe uw klanten, het milieu en u van Pulsify profiteren

  • De nieuwe douchefamilie is speciaal op alle behoeften van de klant afgestemd. Pulsify maakt optimaal gebruik van de ruimte in de douche – voor veel wellness- en designplezier, zelfs in de kleinste badkamer. 
  • Matzwart, matwit of chroom: drie moderne oppervlakken en mooie opbouw- en inbouwvarianten maken het badkamerdesign individueel en origineel.

Duurzame producten voor consumenten met een groot verantwoordelijkheidsgevoel

  • Pulsify integreert beproefde hansgrohe technologieën zoals EcoSmart en QuickClean – voor een efficiënt gecontroleerd waterverbruik en goed onderhouden producten met een lange levensduur.

Pulserende verkoopervaringen voor sanitairwinkels

  • Bezorg uw klanten het ultieme doucheplezier voor een fascinerende prijs-kwaliteitsverhouding.  
  • De nieuwe producten zijn eenvoudig te installeren. De 1jet hoofddouche of Showerpipe wordt gewoon op de bestaande aansluitingen gemonteerd, de 2jet hoofddouche versie via de iBox universal.

Groot doucheplezier, ook in de projectbouw

  • Planners en architecten hebben met Pulsify een rijkdom om uit te putten. Zo biedt u uw klanten in de hotel- of spabranche aantrekkelijk design met een lange levensduur aan – en een duurzame douche-ervaring door producten die spaarzaam met de natuurlijke hulpbronnen omgaan.

Pulsify & WallStoris: productpresentatie op de Hansgrohe Aqua Days

Voor de eerste keer presenteerde het merk hansgrohe in 2021 al zijn innovaties in de virtuele ruimte. In de volgende video kunt u kennismaken met de doucheserie Pulsify met PowderRain- en Select-technologie, en de daarmee harmoniërende WallStoris-accessoires. Volg de groene zwembroek in het top-secret ShowerLab!

Meer nieuwigheden van hansgrohe leren kennen