Hansgrohe Professional Services
Hoogwaardig, sensueel en bekroond

Rainfinity van hansgrohe: de nieuwe dimensie van douchen

Rainfinity is de naam van de nieuwe doucheserie die nu al furore maakt bij designliefhebbers. Ze was nog maar net gelanceerd, of werd al bekroond. Dankzij de innovatieve straalsoorten zoals de microfijne PowderRain wordt douchen puur wellnessplezier. Rainfinity zal zelfs uw meest veeleisende klanten overtuigen. U kunt zich dus verheugen op aantrekkelijke producten voor uw expositie – en op extra verkoopkansen.

Moderne installaties voor maximaal sensueel genot – uw argumenten

  • Nieuwe doucheproducten in topkwaliteit: door de schouderdouche, trendy opbergtabletten, innovatieve straalvlakken, de hoek van de hoofddouche en nog veel meer is Rainfinity een innovatief systeem voor absoluut compleet douchecomfort.
  • Douches voor een unieke diepe ontspanning: de enorm stille PowderRain omhult de gebruiker van top tot teen met uiterst fijne microdruppeltjes – voor een buitengewone beleving.
  • Rainfinity wint designprijzen: in 2019 won de hansgrohe doucheserie de iF GOLD AWARD, de Red Dot Award Best of the Best en de Iconic Award Innovative Architecture Best of Best.De doucheserie is een sensationele trendsetter in minimalistisch badkamerdesign – en uw gangmaker voor commercieel succes.
Rainfinity van hansgrohe met PowderRain: douchesysteem.
Maak kennis met Rainfinity, het designdoucheassortiment met een zeer innovatief karakter, dat als een magneet nieuwe klanten zal aantrekken. Wij vinden dat in de regen staan nooit eerder zo heerlijk was.

Contrastrijke doucheproducten voor ultramoderne accenten

Met eigentijds gekleurde oppervlakken en een subtiel gestructureerde straalschijf brengen de grote Rainfinity douches meer gezelligheid in de badkamer. Ze zijn standaard verkrijgbaar in Matt White en chroom, waarbij het lichte frame een geraffineerd contrast vormt met de grafietgrijze straalschijf. Uw klant wil liever kleur in de badkamer? Toon hem dan de expressieve FinishPlus afwerking in verschillende kleurvarianten.De ronde Select handdouche met 3 straalsoorten is met zijn diameter van 130 mm lekker groot en is dankzij de nieuwe houder ook in hoek verstelbaar.Puristisch mooi: de geometrische staafhanddouche. Wij leveren ook porter- en douchesets. Bij het douchen onder de brede schouderdouche met PowderRain blijft het gezicht en het haar droog. Met opbergtablet van veiligheidsglas.

Rainfinity: een nieuwe designklassieker in de badkamer

De hoofddouche heeft een wandaansluiting waarmee zijn hoek flexibel kan worden ingesteld, zodat een douchearm overbodig wordt. Door het naar binnen gebogen straalvlak met een nieuw gaatjespatroon is het doucheplezier compleet. De metalen straalschijf is verkrijgbaar met een diameter van 250 of 360 mm. De Showerpipe vormt een blikvanger in elke ruimte. Vlakke tabletten van veiligheidsglas overtuigen door minimalistisch design en praktische functionaliteit. Met het bijpassende inbouwlichaam kan dit douchesysteem heel eenvoudig worden geïnstalleerd. Met de RainSelect inbouwthermostaten kunnen twee tot vijf systemen worden geregeld.