Hansgrohe Professional Services
De nieuwe allrounder in de keuken

hansgrohe serie S41: hoogwaardige roestvrijstalen spoelbakken voor iedereen!

Uw klant is op zoek naar een stevige inbouwspoelbak? hansgrohe heeft hoogwaardige allrounders in zijn assortiment. De S41 is gemaakt van roestvrijstaal in merkkwaliteit. Hiermee kunt u een serie betrouwbare spoelbakken aanraden, die perfect geschikt zijn voor de dagelijkse werkzaamheden. Met variabele inbouwmogelijkheden past de S41 in onderkasten met een breedte van 45 tot 60 cm en vormt hij de perfecte aanvulling op het hansgrohe mengkranenassortiment.

Voordelige kwaliteitsspoelbakken voor elke keuken – goed voor starters

  • Enorme verkoopkansen: met de S41 bent u zeker van een brede doelgroep. Ze kunnen ongecompliceerd worden aanbevolen en zijn in vergelijking met andere standaard spoelbakken in deze aantrekkelijke prijsklasse bijzonder goed uitgerust.  
  • Variabele montage: omkeerbare inbouw mogelijk.Past op alle werkbladen, kan opliggend gemonteerd of vlak geïntegreerd worden. Het afdruipvlak kan links of rechts worden geplaatst.
  • Comfortabel totaalpakket:alle spoelbakken worden geleverd met een afvoer- en overloopset, naar keuze automatisch of handmatig, en met een geluiddempende mat voor geluidsarm watergebruik. Voor professionals betekent dit: eenvoudig te bestellen.
  • Solide kwaliteit: ‘Made in Germany’ staat voor betrouwbare en duurzame productkwaliteit.
  • Kraanbankversterking als premium uitrusting: een verstevigingsbeugel zorgt ervoor dat de mengkraan stevig staat en perfect functioneert.
  • Snel schoongemaakt: dankzij de keuze voor roestvrijstaal!Ook het afgeronde design maakt het poetsen eenvoudiger. Vuile randen krijgen geen kans. 

S41: organisch spoelbakdesign met minimalistische vormentaal

Trendy en tijdloos mooi: de vloeiend zachte rondingen van de roestvrijstalen spoelbak passen harmonieus in moderne keukens van elke stijl.Met zijn heerlijk compacte afmetingen is hij bijzonder ergonomisch en biedt hij alle ruimte om comfortabel te werken.Als enkele spoelbak met afdruipvlak links of rechts of als dubbele oplossing met restenbak: met de S41 vindt elke klant het juiste model voor zijn keuken. 

Harmonieus afgerond roestvrijstalen design in drie breedtes

  • De enkele spoelbak is verkrijgbaar voor onderkasten met een breedte van 45, 50 of 60 cm.
  • De enkele spoelbak met afdruipvlak is geoptimaliseerd voor standaardkasten van 45, 50 of 60 cm. 
  • Bij de dubbele variant met afdruipvlak voor kasten van 60 cm is de 40 cm brede spoelbak gecombineerd met een 15 cm brede restenbak. 

De lediging is bij het totaalpakket inbegrepen. Als het gat voor de mengkraan voorgeboord is, wordt de automatische lediging meegeleverd; bij de variant zonder voorgeboord gat de menuele lediging.

Bijpassende keukenmengkraanseries voor de nieuwe hansgrohe inbouwspoelbak

Samen met de keukenmengkranen van hansgrohe Focus M41 en Focus M42 vormen de robuuste roestvrijstalen spoelbakken een harmonische totaaloplossing voor de meest gebruikte werkplek in de keuken. Met hun organische vormentaal en aantrekkelijke prijs vullen beide series de spoelbak optimaal aan.
Focus: ergonomische ééngreepsmengkranen van hansgrohe.
De keukenkranen van de Focus serie zijn ergonomisch en gemakkelijk te bedienen dankzij de platte éénhendelgreep. Duurzaam en krasbestendig in roestvrijstaal of chroom.