Hansgrohe Professional Services
Voor renovatie en nieuwbouw

Keurige oplossing: hansgrohe sBox voor het bad

Het bad is een wellnessoase waar uw klanten zich kunnen terugtrekken om te ontspannen en de batterijen weer op te laden. Steeds meer mensen willen dan ook een esthetisch, opgeruimd badkamerinterieur. Het handige slamgoprolsysteem sBox bad zorgt ervoor dat bij het baden en douchen geen doucheslang in de weg zit. Voor meer bewegingsvrijheid en een aangenamer gevoel in bad. 

All-in-one-systeem voor ongestoorde rustmomenten

De afwerkingsset sBox bad is een keurige oplossing voor renovatie of nieuwbouw, die weinig ruimte vraagt en zowel professionals als klanten tevredenstelt. De voordelen:

  • Opgeruimde indruk bij het bad, want de doucheslang verdwijnt in de rand van het bad. Daar wacht hij netjes opgerold, tot hij weer wordt gebruikt.
  • Bij het douchen in bad kan de slang gemakkelijk, snel en zonder moeite worden uitgetrokken.
  • Voor een blijvend comfortabel gebruik van de handdouche, met een royale slanglengte van 1,45 meter.
  • Individuele plaatsing op de bad- of tegelrand mogelijk.
  • Met twee aantrekkelijke rozetontwerpen, met gladde en onderhoudsvriendelijke oppervlakken. 
  • Beschikbaar in de 5 FinishPlus kleurafwerkingen.
Gecontroleerde doucheslanggeleiding bij het bad.
Met de hansgrohe sBox bad is de slanggeleiding gecontroleerd, beschermd en veilig. Zonder dat de slang verdraait of in de knoop raakt.

Eenvoudig te installeren, hoogwaardig inbouwlichaam

Het nieuwe hansgrohe oprolsysteem is snel, comfortabel en veilig te installeren. Als professional profiteert u van de geoptimaliseerde workflow. Dankzij de installatie in twee fasen met een inbouwlichaam en afwerkingsset kunt u de sBox bad, afhankelijk van de wensen van de klant, volledig in de bad- of tegelrand wegwerken. Daar neemt hij slechts weinig ruimte in beslag. De sBox bad is universeel compatibel, op voorwaarde dat de badrand breder is dan 71 mm. Na de installatie is aan de buitenkant alleen het metalen rozet zichtbaar. Uw klant zal ook het uiterst beperkte onderhoud weten te waarderen. Voor u betekent dat: nauwelijks reclamaties. 

hansgrohe sBox bad: netjes opgerolde doucheslang.
Het inbouwlichaam voor sBox bad is een doordachte montage-eenheid – voor een eenvoudige en probleemloze installatie in twee stappen. Met kartonnen sjabloon.
Video over het slangoprolsysteem sBox bad van hansgrohe.

Voor een mooier en individueler baddesign

U kunt uw klant twee aantrekkelijke rozetvormen aanbieden: een rechthoekig of een ovaal design. Afhankelijk van wat het beste bij zijn badkamerkranen past. In combinatie met een inbouw-afwerkingsset is de bewegingsvrijheid nog groter. De douche kan de klant apart kiezen uit het brede hansgrohe handdouche-assortiment

hansgrohe sBox bad: meer gebruiksgemak in de badkamer

Het gesloten systeem sBox bad vervangt bij de inbouwinstallatie in de badkamer het bestaande badsysteem Secuflex. In vergelijking met zijn voorganger overtuigt de sBox bad door:

  • 30% meer uitreklengte van de slang
  • 50% minder kracht bij het uittrekken
  • 60% minder kracht bij het vasthouden