Hansgrohe Professional Services
Een waterval voor wellnessmomenten

Vivenis: het wonder zit in het water

Een zachte waterval binnen handbereik

Overtuig uw klanten met een waterbeleving die voor wellnessmomenten tijdens de dagelijkse rituelen zorgt. Met zijn brede straalbeeld doet Vivenis denken aan het fascinerende van een waterval. Zo verandert het wassen van de handen en het gezicht in een moment van ontspanning – midden in de drukte van alledag. De breedste straal in het hansgrohe assortiment is dankzij AirPower verrijkt met lucht en bijzonder zacht en weelderig. 

De licht gebogen uitloop volgt visueel de natuurlijke loop van het water, en de sobere greep nodigt uit om te worden aangeraakt. De elegante vorm zal zeker ook klanten aanspreken die waarde hechten aan smaakvol design. Bovendien is Vivenis zuinig in gebruik: EcoSmart vermindert het waterverbruik tot 60% in vergelijking met conventionele lavabomengkranen.

Wij vinden dat de kraanserie een blikvanger is in modern en elegant vormgegeven badkamers. Het complete assortiment mengkranen in een consistente designtaal is verkrijgbaar voor lavabo, bad en douche. Toon uw klanten naast de chromen uitvoeringen ook de FinishPlus oppervlakken, waarmee zij hun persoonlijke stijl in mat zwart en mat wit kunnen realiseren. Voor de lavabo zijn vier ComfortZone hoogtes verkrijgbaar om aan de individuele eisen te voldoen.

Voor een persoonlijke stijl in de badkamer

Nieuw watergevoel in de persoonlijke wellnessoase

Met Vivenis biedt u uw klanten een ongekende waterbeleving in alle delen van de badkamer.

Alle argumenten in één oogopslag 

  • De natuurlijkheid van water kan bij Vivenis heel direct worden ervaren: belangrijk voor iedereen die van de natuur houdt. Overtuig uw klanten met de brede en zachte watervalstraal, die voor wellnessmomenten in het dagelijks leven zorgt.
  • Vivenis is beschikbaar voor de volledige badkamer. Doe uw klanten een aantrekkelijk aanbod voor een consistente, elegante vormgeving. Met de aanvullende producten van hansgrohe kunt u extra omzet genereren: niet in het laatst ook in de projectbouw.
  • De merkkwaliteit en designcompetentie van hansgrohe, die met talrijke awards bekroond werden, geven uw klanten zekerheid en u goede argumenten.
  • Aantrekkelijke verkoopdocumenten en presentaties maken van Vivenis een blikvanger in uw showroom en ondersteunen de gesprekken met uw klanten.

Vivenis: Première op de Hansgrohe Aqua Days

Het merk hansgrohe heeft in 2021 voor het eerst al zijn nieuwe producten online aan zijn gespecialiseerde partners voorgesteld. In deze video van de Hansgrohe Aqua Days kunt u Vivenis beleven en meer te weten komen over het design en de argumenten waarmee u klanten kunt overtuigen: scoor punten met een kleine oase in de badkamer.

Meer nieuwigheden 2021