Hansgrohe Professional Services
Parelend, medium of plat en gekoeld

Aqittura M91 SodaSystem: water naar ieders smaak

Ontdek de exclusieve keukenmengkraan Aqittura M91 SodaSystem voor een ongeëvenaard gevoel bij het genieten van water. Het geïntegreerde systeem serveert geoptimaliseerd tafelwater naar smaak van de klant en is terloops ook nog eens goed voor het milieu. Aqittura M91 SodaSystem combineert indrukwekkend design met maximale functionaliteit in de moderne keuken.

De keukenmengkraan voor compromisloos genot

Ontdek een ongekende bron van algemeen welzijn. Met Aqittura M91 SodaSystem hoeven geen compromissen meer te worden gesloten op het gebied van drinkwater, want de kraan zorgt voor een goede balans tussen smaak en evenwichtige voeding. Toon uw klanten hoe onze innovatie een bewuste levensstijl ondersteunt en bijdraagt aan de gezondheid. Het fantastische design aan het aanrecht serveert water naar ieders smaak, vitaliserend, gewoon gekoeld of met waardevolle mineralen geoptimaliseerd. Hoe het dagelijkse leven er thuis ook uitziet: Aqittura M91 SodaSystem brengt u elke dag in de juiste flow.
Aqittura M91 SodaSystem in mat zwart.
Keukeninnovatie van hansgrohe met een indrukwekkende functionaliteit: water naar ieders smaak, gefilterd en gemineraliseerd, gekoeld en digitaal verbonden voor nog meer comfort.

SodaBase – de kern van Aqittura M91 SodaSystem

SodaBase staat voor de doordachte functionaliteit van het systeem. Het is de kern, waarin zowel de koolzuurpatroon, de gewenste cartouche voor filtratie en zuivering, de tussenopslag voor behandeld water als het koelaggregaat zijn geïntegreerd. 

SodaBase in één oogopslag:
  • Installatie: gewoon in de onderkast of directe omgeving van de spoelbak. SodaBase wordt op een contactdoos aangesloten.
  • Aansluiting: universele schroefdraad voor normale CO2-cilinders. Voor de filter-/mineralisatiepatroon is een hansgrohe aansluiting voorzien, die de vervanging heel gemakkelijk maakt.
  • Werking: SodaBase kan in één keer 2 liter gekoeld, 1 liter bruisend en gekoeld en onbeperkt plat water leveren. Binnen 10 minuten wordt het water in het reservoir tot de gewenste temperatuur (4-12 graden) gekoeld.
  • Onderhoud: in geval van een lek wordt de watertoevoer door een watersensor afgesloten en wordt de eigenaar via de hansgrohe home app en een led-indicator verwittigd. Het systeem is uitgerust met een automatische hygiënespoeling, die ook handmatig kan worden geactiveerd.
SodaBase met patronen in onderkast.
Comfortabel vervangen van de CO2 cilinder. De geïntegreerde universele schroefdraad voor de fles is draaibaar, waardoor het los- en vastschroeven zeer eenvoudig is.

Dagelijkse meerwaarde voor een gezond evenwicht: mineralen en waterfilter

Overtuig uw klanten van het vitaliserende effect van de hoogwaardige mineralen, waarmee Aqittura M91 SodaSystem het tafelwater optimaliseert. Naargelang de persoonlijke behoeften en omstandigheden kan worden gekozen tussen:
  • Drie soorten mineralisatie: Harmony, Life of Sport met o.a. magnesium, calcium en kalium, voor een verkwikkend en ondersteunend effect. Een actief koolfilter is geïntegreerd.
  • Zuiver actief koolfilter, naar keuze met ionenwisselaar tegen kalkvorming. Naargelang de hardheid van het water.

De filterpatronen zijn exclusief via hansgrohe partners verkrijgbaar. De hansgrohe home app geeft aan waar ze te koop zijn.
Gezinskeuken met Aqittura M91 SodaSystem.
Aqittura M91 SodaSystem zorgt altijd voor optimaal drinkgenot: bijv. met gezuiverd water voor een verkwikkende pauze tijdens het thuiswerken.

De hansgrohe home app maakt Aqittura M91 SodaSystem slim

Uw klanten hebben ongetwijfeld een smartphone met apps. Verras hen met de digitale facetten van Aqittura M91 SodaSystem. In de hansgrohe home app wordt een slimme bediening gecombineerd met een overzicht van het systeem.
  • Eenvoudige bediening vanaf elke plek. Bij een langere afwezigheid kan de vakantiemodus worden ingeschakeld.
  • Vulpeil. De hansgrohe home app geeft het peil aan en verwittigt op tijd wanneer de patronen moeten worden vervangen. Ook in geval van een storing verschijnt een bericht.
  • Comfortabel nabestellen. De hansgrohe home app bevat functies om een dealer te zoeken en direct bestellingen te plaatsen.
  • Meer weten. In de app is een uitgebreide handleiding te vinden.
Vrouw bedient de hansgrohe home app op haar smartphone.
Met de hansgrohe home app geniet de klant van alle voordelen van Aqittura M91 SodaSystem en is hij bovendien mobiel: overzicht en bediening van de functies, comfortabel nabestellen van filters.

Aqittura M91 is beschikbaar vanaf Q2/2022

hansgrohe keukenmengkraan in gebruik aan de spoelbak.
Nieuwe keukenmengkraan Zesis

De kraanserie Zesis past in elke keuken. Design en functionaliteit voor een aantrekkelijke prijs.