Hansgrohe Professional Services
Parelend, medium of plat en gekoeld

Aqittura M91: water naar ieders smaak

Ontdek de exclusieve keukenmengkraan Aqittura M91 voor een ongeëvenaard genot bij het drinken van water. Het geïntegreerde systeem serveert geoptimaliseerd tafelwater naar smaak van de klant en is terloops ook nog eens goed voor het milieu. Aqittura M91 combineert indrukwekkend design met maximale functionaliteit in de moderne keuken.

De keukenmengkraan voor compromisloos genot

Ontdek een ongekende bron van algemeen welzijn. Dankzij Aqittura M91 hoeven geen compromissen meer te worden gesloten als het over drinkwater gaat. De kraan zorgt voor een goede balans tussen smaak en een evenwichtige voeding. Toon uw klanten hoe onze innovatie een bewuste levensstijl ondersteunt en bijdraagt aan de gezondheid:

 • Aqittura M91 FilterSystem is uitgerust met een innovatief filter- en mineralisatiesysteem, dat schadelijke stoffen uit het leidingwater verwijdert en er belangrijke mineralen aan toevoegt.
 • Aqittura M91 SodaSystem is uitgerust met de SodaBase en biedt naast het filter- en mineralisatiesysteem ook gekoeld en met koolzuur verrijkt tafelwater. Bovendien kan het systeem via de hansgrohe home app worden bediend.

Het fantastische design aan de spoelbak past in elke keuken. De besparing op plastic flessen en transport zullen uw klanten weten te waarderen. Hoe het dagelijkse leven er thuis ook uitziet: met Aqittura M91 zitten uw klanten altijd in de flow.

Aqittura M91 SodaSystem in mat zwart.
Keukeninnovatie van hansgrohe met een indrukwekkende functionaliteit: water naar ieders smaak, gefilterd en gemineraliseerd, gekoeld en digitaal verbonden voor nog meer comfort. Op de foto: Aqittura M91 SodaSystem.

SodaBase – de kern van Aqittura M91 SodaSystem

SodaBase staat voor de doordachte functionaliteit van het systeem. Het is de kern van Aqittura M91 SodaSystem, waarin zowel de koolzuurpatroon, de gewenste patroon voor filtratie en veredeling, het reservoir voor behandeld water als het koelaggregaat zijn geïntegreerd. 

SodaBase in één oogopslag:

 • Installatie: gewoon in de onderkast of directe omgeving van de spoelbak. SodaBase wordt op een contactdoos aangesloten.
 • Aansluiting: universele schroefdraad voor normale CO2-cilinders. Voor de filter-/mineralisatiepatroon is een hansgrohe aansluiting voorzien, die de vervanging heel gemakkelijk maakt.
 • Werking: SodaBase kan in één keer 2 liter gekoeld, 1 liter bruisend en gekoeld, en onbeperkt plat water leveren. Binnen 10 minuten wordt het water in het reservoir tot de gewenste temperatuur (4-12 graden) gekoeld.
 • Onderhoud: in geval van een lek wordt de watertoevoer door een watersensor afgesloten en wordt de eigenaar via de hansgrohe home app en een led-indicator verwittigd. 

Trouwens, als uw klant voor Aqittura M91 FilterSystem kiest, hoeft alleen de filterkop met patroon in de onderkast te worden gemonteerd. Dit kan vrijstaand, verticaal of horizontaal aan de muur, naargelang de situatie.

SodaBase met patronen in onderkast.
Comfortabel vervangen van de CO2-cilinder. De geïntegreerde universele schroefdraad voor de fles is zwenkbaar, zodat de fles zeer eenvoudig kan worden los- en vastgeschroefd.

Dagelijkse meerwaarde voor een gezond evenwicht: mineralen en waterfilter

Overtuig uw klanten van het vitaliserende effect van de hoogwaardige mineralen waarmee Aqittura M91 FilterSystem en SodaSystem tafelwater optimaliseren. Naargelang de persoonlijke behoeften en omstandigheden zijn verschillende keuzes mogelijk:

 • De mineralisatie verrijkt het leidingwater volgens de unieke MINTEC® formule actief met hoogwaardige mineralen. Hierbij kan worden gekozen tussen Harmony, Life of Sport voor een verrijking met o.a. magnesium, calcium, kalium en natrium. Dit geeft een verkwikkend en ondersteunend effect. Een actief koolfilter is geïntegreerd.
 • Zuivere actieve koolfilters verminderen het aantal deeltjes in het water en verbeteren de smaak ervan.
 • Actieve koolfilters met ionenwisselaar verlagen bovendien het kalkgehalte van het water.

De filterpatronen kan uw klant gewoon via de bekende online shops bestellen. De eerste uitrusting bevat standaard de filterpatroon Harmony. Alle hansgrohe mineralisatie- en filterpatronen zijn recycleerbaar.

Vrouw drinkt veredeld water aan haar bureau.
Aqittura M91 zorgt altijd voor optimaal drinkgenot, bijv. met gezuiverd water voor een verkwikkende pauze tijdens het thuiswerken.

De hansgrohe home app maakt Aqittura M91 SodaSystem slim

Uw klanten hebben ongetwijfeld een smartphone met apps. Verras hen met de digitale facetten van Aqittura M91 SodaSystem. In de hansgrohe home app wordt een slimme bediening gecombineerd met een overzicht van het systeem.

 • Eenvoudige bediening vanaf elke plek. 
 • Vulpeil. De hansgrohe home app geeft het peil van de filter- en CO2-patroon aan en meldt wanneer het tijd is voor een vervanging.
 • Er verschijnt ook een bericht in geval van een storing.
 • Meer weten. In de app is een uitgebreide handleiding te vinden.
Vrouw bedient de hansgrohe home app op haar smartphone.
Met de hansgrohe home app geniet de klant van alle voordelen van Aqittura M91 SodaSystem en is hij bovendien mobiel: overzicht en bediening van de functies.

Assortiment voor elke levensstijl: twee designvarianten, drie oppervlakken

hansgrohe Aqittura M91 is verkrijgbaar in twee designvarianten voor verschillende keukenconcepten en voorkeuren.

 • De stijlvolle ronde boog van Aqittura M91 is ideaal voor keukeneilanden zonder bovenkasten. Met de uittrekfunctie en sBox biedt dit model maximale flexibiliteit bij het werk in de keuken.
 • Het lineaire design van Aqittura M91 overtuigt klanten met een voorkeur voor strakke lijnen. De horizontale uitloop past harmonisch in vrijwel elke moderne keuken.

Beide designvarianten zijn verkrijgbaar in een hoogwaardig chromen oppervlak, in trendy mat zwart of in een verfijnde afwerking van roestvrij staal.

Vrouw tapt water uit minimalistische keukenmengkraan.
Aqittura M91 FilterSystem 240 in lineair design overtuigt met zijn minimalistische vormentaal.