Hansgrohe Professional Services
De nieuwe hondendouche van hansgrohe

DogShower: succes verzekerd bij viervoeters én hun baasjes!

Houdt u – net als veel van uw klanten – van honden? Dan weet u vast dat een viervoeter wassen vaak voor veel stress en chaos zorgt. Daarom stellen wij u de DogShower voor. Met een ontspannen wasbeurt inclusief vachtverzorging maakt deze douche de dieren én hun baasjes gelukkig. Een leuk cadeau en een welkome extra omzet voor de sanitairspecialist. Wow!

3 straalsoorten voor een optimale verzorging, een gelukkige hond en een ontspannen baasje

Hondenwellness met drie straalsoorten: een monostraal voor de tenen, een douche voor de poten en een malse sproeistraal voor de vacht. De zachte sproeiers in de vorm van een borstel reinigen grondig en masseren tegelijkertijd. De beweging met de borstel voelt voor de hond net alsof hij over zijn rug wordt geaaid: dat maakt hem rustig en laat hem genieten.

  • Gemakkelijk: Met de Select toets kunt u heel eenvoudig tussen de drie straalsoorten omschakelen. Dit kan met één hand, zodat de wasbeurt bijzonder vlot verloopt. 
  • Ontspannen: Veel honden zijn bang voor de douche of tuinslang. De zachte en stille douchestraal van de DogShower maakt het baden zo aangenaam mogelijk. Geschikt voor alle hondenrassen.
  • Efficiënt: Met een druk op de knop verhoogt u het waterdebiet tot 9 l/min om uw hond efficiënt af te spoelen.
  • Ergonomisch: Het design van de straalschijf past bij de lichaamsvorm van uw huisdier en maakt het gebruik extra gemakkelijk. De ergonomische greep ligt goed in de hand.
  • Eenvoudig te installeren: De DogShower past op de standaard aansluiting van elke handdouche. 
Een hond geniet van een douche met de hansgrohe DogShower.
Elke viervoeter zal zich met plezier laten wassen: de DogShower verzorgt de vacht met een zachte en stille waterstraal en masseert tegelijkertijd de rug. Wellness in plaats van stress!

De DogShower is ideaal voor elke hondenliefhebber

Of de trouwe vriend van uw klant nu klein of groot is, een korte of een dikke vacht heeft: de wellnessdouche is geschikt voor alle honden en speciaal afgestemd op hun behoeften. De drie straalsoorten zijn efficiënt en zacht, het matte oppervlak voorkomt irriterende lichtreflecties. Met de vier kleuren kunt u voor elke klant wat wils aanbieden: mat zwart, mat wit, petroleum en roze. Gebruik de DogShower als blikvanger in uw showroom en verzeker u van extra omzet.

Douches voor de hele familie