Hansgrohe Professional Services
Nieuwe hansgrohe keukenmengkraan

Stijlvol en praktisch: modernisering aan de spoeltafel met Zesis M33

Maak uw klanten in een handomdraai blij: met een keukenmengkraan die zowel qua design als op het gebied van functionaliteit weet te overtuigen. De minimalistische Zesis M33 is verkrijgbaar in drie oppervlakken en twee hoogtes. Met dit aantrekkelijk geprijsde assortiment scoort u gegarandeerd punten – voor nieuwbouw én renovatie. Laat uw klanten ook de nieuwe sBox lite zien voor een veilige slanggeleiding in de onderkast.

Het perfecte evenwicht tussen design en functie

Wat zou u ervan denken om aan het aanrecht het beste uit twee werelden te combineren? Design en functionaliteit vormen bij Zesis M33 een duo: daarmee representeert deze kraanserie perfect de bekende hoge merkkwaliteit van hansgrohe. De slanke keukenmengkraan past naadloos in een moderne keukenomgeving en maakt indruk met zijn eenvoudige bediening. De voordelen van de Zesis M33 keukenmengkraan:

  • Drie aantrekkelijke oppervlakken: mat zwart, chroom en roestvrij staal. Voldoe aan de wensen van uw klanten, ongeacht hun woonstijl en smaak. 
  • Functionaliteit. Overtuig uw klanten met intuïtieve en snelle werkprocessen. De sBox lite is verkrijgbaar voor varianten met uittrekbare sproeier en zorgt voor een flexibele, veilige slanggeleiding.

  • Zesis M33 is eenvoudig te installeren en maakt het werk van de installateur erg gemakkelijk, ook bij het vervangen van een bestaande keukenmengkraan.

Zesis keukenmengkraan mat zwart aan spoelbak.
Zesis M33 is een slanke en praktische mengkraan voor de moderne keuken, met bijzonder efficiënte uittrekbare sproeier. In mat zwart is de kraan perfect met een granieten spoelbak te combineren.

Zesis M33 brengt hansgrohe kwaliteit in elke keuken

De veelzijdige kraanserie Zesis M33 overtuigt in elke keukeninrichting met hansgrohe kwaliteit:
  • Twee hoogtes, twee straalsoorten: Zesis M33 2jet met uittrekbare sproeier en twee straalsoorten (laminaire en douchestraal) is verkrijgbaar in de ComfortZone hoogtes 150 en 160. Daarnaast bevat het assortiment ook Zesis M33 1jet met normale straal in ComfortZone hoogte 150.
  • De slimme slanggeleiding sBox lite is verkrijgbaar voor enkele uitvoeringen van Zesis M33 met uittrekbare sproeier. Er zijn ook varianten met een slanggewicht.
  • Zesis M33 is in verschillende varianten verkrijgbaar, voor alle omstandigheden: als drukloze mengkraan, voor montage voor een raam, voorzien van een apparaatstopkraan of CoolStart technologie en als Eco variant met een beperkt debiet van max. 6 l/min. 
  • Perfecte combinatie: de slanke, minimalistische vorm past harmonieus bij de grote keuze aan hansgrohe keukenspoelbakken.
  • Kwaliteit van hansgrohe, made in Germany, voor een aantrekkelijke prijs.

sBox lite: slanggeleiding op een slimme manier

Zesis M33 met uittrekbare sproeier is optioneel verkrijgbaar met de sBox lite. Deze innovatieve, compacte slanggeleiding wordt onder de spoelbak geplaatst, hetzij op de bodem van de onderkast of aan de muur. Met behulp van een trekkoord wordt de uittrekbare doucheslang op zijn plaats gehouden en veilig geleid bij het uittrekken en terugplaatsen. Het voordeel aan de spoeltafel: de doucheslang kan niet vastlopen of beschadigd raken en de uittrekbare sproeier functioneert vlot in het dagelijkse gebruik. 
sBox lite in de onderkast van de spoelbak geïnstalleerd.
De sBox lite maakt gebruik van een trekkabel, dat met de doucheslang verbonden is en deze bij het uittrekken en terugplaatsen op zijn plaats houdt.