Hansgrohe Professional Services
E-learning

Goed advies geven bij de producten van AXOR en hansgrohe

AXOR en hansgrohe e-learnings ondersteunen de professionele partner met informatie uit eerste hand: zo wordt u sterker in het verkoopgesprek en kunt u optimaal advies geven. De online input levert u de belangrijkste producteigenschappen en argumenten. U kunt de e-learning flexibel starten en onderbreken volgens uw eigen behoeften.

Om toegang te krijgen tot de e-learnings moet u ingelogd zijn. 

Sterke argumenten doelgericht gebruiken    

In onze e-learnings ontvangt u de belangrijkste informatie en argumenten voor de verkoop van onze hoogwaardige producten. Hierbij kunt u de compacte online presentaties heel flexibel gebruiken: onafhankelijk van tijd en plaats, zowel op uw computer, tablet als smartphone.

Het digitale aanbod aan e-learnings biedt u extra zekerheid in de gesprekken met uw klanten. Benut de frisse input bij de AXOR en hansgrohe nieuwigheden en versterk zo uw zakelijke succes. Met de technische details maakt u uw presentatie nog overtuigender. De e-learning leidt u bovendien direct naar het betreffende verkoophandboek. Zo vult u vlot alle relevante informatie aan.

De volgende e-learnings zijn momenteel beschikbaar:

  • Pontos watermanagementsysteem: Ontdek meer over het nieuwe productaanbod van hansgrohe. In Duitsland springt om de 30 seconden een waterleiding. De schade is enorm. Pontos producten helpen schadegevallen te detecteren en de schade zo beperkt mogelijk te houden. En de producten kunnen nog meer! Maak kennis met de producten en met de voordelen voor uw bedrijf en uw klanten.
  • Rainfinity en PowderRain: Ontdek meer over het design en de unieke, gewelfde straalschijf van Rainfinity. De kennis die u hier opdoet over de straalsoorten en functies, kunt u naar wens gebruiken in uw adviesgesprekken. De informatie over het assortiment en de varianten van de installatie helpen u bij de voorbereiding.  Leer de technische aspecten van de innovatieve hansgrohe straalsoort PowderRain kennen en overtuig uw klanten met de argumenten voor een volkomen nieuwe douche-ervaring.
  • AXOR merktraining: Ontdek alles over de motivatie en het uitgebreide aanbod van ons designmerk AXOR. Leer meer over onze designers en over de verhalen achter de collectie en programma’s van AXOR. Zo kunt u uw klanten die zich voor design interesseren, ideaal adviseren bij de planning van een luxueuze badkamer of keuken.