Hansgrohe douche.

Flash Player hier downloaden

Commerciële projecten met Hansgrohe – de juiste keuze

Wij willen het succes voor uw project: Hansgrohe is een betrouwbare partner, van het concept tot aan de realisatie. De hoge kwaliteit van onze producten biedt u zekerheid bij de realisatie van uw project en ook daarbuiten. Profiteer van de voordelen van het individuele Hansgrohe advies, onze knowhow en van veelzijdige dienstverleningen voor een succesvol commercieel project.

Sterke argumenten voor de planning met Hansgrohe

Collage van vier themasymbolen.
Hansgrohe ondersteunt uw project van het concept tot aan de realisatie – en ook daarbuiten.
Productiemedewerker met straalschijf.

Kwaliteit

Hansgrohe gaat voor Duitse knowhow en zeer hoge productiekwaliteit: voor duurzame producten, die hun nut lang blijven bewijzen en bovendien gemakkelijk zijn te monteren. Profiteer verder van de design kwaliteit bij Hansgrohe als argument voor uw planning.
Raindance handdouche met Select knop.
De beleefbare meerwaarde van onze innovaties overtuigt klanten over de hele wereld. Zo staan verschillende keurmerken voor op de toekomst gerichte technologieën en argumenten voor duurzaamheid, die bij commerciële projecten alsmaar belangrijker worden.
Inwendige constructie van een Hansgrohe mengkraan.
Hansgrohe innovaties zoals EcoSmart verbeteren de efficiënte omgang met grondstoffen en overtuigen milieubewuste klanten. Benut de veelzijdige innovatieve comfortkenmerken van onze producten voor het succes van uw project.
Design prijswinnaar op het podium.
Onze producten krijgen elk jaar weer de hoogste onderscheidingen voor de geslaagde combinatie van functionaliteit en esthetiek, die zich in uiteenlopende stijlwerelden harmonisch invoegt en uw project perfect complementeert.
Oppervlaktevarianten van een mengkraan.
Kom tegemoet aan de eisen van uw klanten met individuele oplossingen van handwerkkwaliteit. De op maat gesneden producten, waarvoor u het handwerk in onze firma uiterst individuele richtlijnen kunt geven, vervullen verlangens naar een onmiskenbare vormgeving.
Mengkraan en onderdelen.
Alle onderdelen van onze producten kunt u 10 jaar lang bijkopen. Dat vermijdt een voortijdige complete vervanging en zorgt ervoor dat de investering veilig is.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Indien u verder surft op de pagina zonder uw instellingen te wijzigen, dan stemt u in met het gebruik van cookies.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>