Prachtige waterbeleving met het premiummerk hansgrohe.

Life is waterful.

Waarom is hansgrohe zo populair bij klanten over de hele wereld? Omdat ze met dit merk van een prachtige waterbeleving kunnen genieten, spaarzaam met kostbare grondstoffen kunnen omgaan en al hun designdromen kunnen waarmaken. Wat is er zo typisch aan hansgrohe producten, hoe definiëren wij ‘premium kwaliteit’ en hoe nemen wij onze verantwoordelijkheid? U ontdekt het hier. Naast onze talloze nieuwe producten.

Lachende vrouw doucht met hansgrohe Rainfinity handdouche in mat wit.

Waarom hansgrohe?

Wat bedoelen wij met ‘premium’?

Merkkwaliteit – hoogwaardig zonder compromissen

Onze klanten mogen de hoogste kwaliteit verwachten op het gebied van materiaal, vorm, functie en duurzaamheid. Hun badkamerproducten zien en gebruiken ze tenslotte elke dag. Alles moet er altijd top uitzien, gemakkelijk te gebruiken zijn en hulpbronnen besparen. Daarom testen we al onze concepten, prototypes en producten met consumenten en installateurs. Onze belofte: wie voor hansgrohe kiest, krijgt duurzame merkkwaliteit.  

Vrouw bij geopend Xevolos E badkamermeubel.

Servicekwaliteit – een tien voor service

De hansgrohe technische support geeft klanten deskundige informatie en advies in alle kwesties. Ook op beurzen en events staan wij altijd voor hen klaar. hansgrohe geeft een vrijwillige fabrieksgarantie van vijf jaar. Onderdelen kunnen bij ons online worden besteld en wij geven 15 jaar garantie op de beschikbaarheid ervan. Planners, architecten en onze professionele partners in bouw en handel kunnen 24/7 van onze knowhow profiteren – via onze online support, opleidingen en trainingen. Door onze HVAC-specialisten worden we regelmatig bekroond met ‘Best of Awards’.

Medewerker van de hansgrohe technische support geeft klanten telefonisch advies.

Productkwaliteit – betrouwbaar, belastbaar, uitmuntend

Gezondheid is onze hoogste prioriteit: de producten van hansgrohe voldoen aan de strengste drinkwatervoorschriften, beschikken over alle belangrijke goedkeuringen en zijn eenvoudig te monteren. Onze eisen liggen echter veel hoger dan de norm. Daarom produceren we de belangrijkste onderdelen bij voorkeur zelf en hebben we een eigen straal- en soundlaboratorium. Elk product moet zich duizenden keren bewijzen in allerlei testcycli, belastingsproeven en kwaliteitstests. Ook bij onderzoek, ontwikkeling en productie is alleen het beste goed genoeg.

hansgrohe medewerker controleert een product op topkwaliteit.

Het leven is kostbaar. Net als onze planeet.

Water- en energiebesparing liggen hansgrohe na aan het hart. Wij ontwikkelen producten voor een heerlijke waterbeleving waarbij spaarzaam met natuurlijke hulpbronnen wordt omgegaan. Wij willen immers niet dat onze klanten moeten kiezen tussen genot en duurzaamheid. Omdat in een huishouden de gebruiksfase van mengkranen en douches het CO2-intensiefst is, zullen wij ons hele watervoerende productportfolio tegen 2030 omschakelen naar water- en energiebesparende technologieën. Wij gebruiken zo veel mogelijk gerecycleerde materialen, bijvoorbeeld bij de hansgrohe Planet Edition. Bovendien zijn onze producten robuust, duurzaam en gemakkelijk te repareren. Op die manier nemen wij onze verantwoordelijkheid.

Lees meer over duurzaamheid bij hansgrohe
 

Lachende vrouw doucht met hansgrohe Planet Edition handdouche.

Samen voor succes: onze ondersteuning bij uw werk

Snel iets in de online onderdelencatalogus vinden

AXOR en hansgrohe producten zijn hoogwaardig en duurzaam. Mocht er in de loop der jaren toch eens iets verslijten, dan vindt u hier de juiste onderdelen – natuurlijk allemaal origineel van AXOR en hansgrohe. Of u nu een recent of al wat ouder artikel zoekt: in onze online database hebben we alle reserveonderdelen voor mengkranen, douches, afvoeren enz. overzichtelijk voor u verzameld. Sanitairspecialisten vinden hier snel wat ze voor hun klanten nodig hebben.

Onderdelen vinden

Onderdelen in de online catalogus van hansgrohe vinden.
Om versleten en kapotte stukken zo snel mogelijk te kunnen vervangen, zijn onderdelen voor lavabo’s, baden, douches, bidets, wc’s en keukenspoelbakken bij ons heel eenvoudig te vinden.