Hansgrohe Professional Services
Een vrouw doucht onder de PowderRain straal van hansgrohe

Producten van hansgrohe

Zijn uw klanten op zoek naar hoogwaardige producten die lang meegaan, zuinig zijn met de natuurlijke hulpbronnen en een mooi design hebben? Dan heeft hansgrohe precies wat ze willen. Professionals vinden hier een overzicht van het hele assortiment voor de badkamer en keuken. Bij de producten krijgt u ook relevante planningsgegevens en montagehandleidingen, prijzen en informatie over de beschikbaarheid.

Traditioneel innovatief: nieuwe hansgrohe producten voor de badkamer en keuken

Ontdek de nieuwste hansgrohe productlijnen voor de badkamer en keuken. Als een van de pioniers in de sanitaire sector kunnen wij u beloven dat dit een seizoen van trendsettende technologieën, innovatieve designs en bekroonde producten wordt. Vers uit de ideeënfabriek in het Zwarte Woud. 
HANSGROHE

Nieuwigheden van het merk hansgrohe

Trendy gekleurde mengkranen, buitengewone designdouches, nieuwe spoeltafels en nog veel meer.

Nieuw: gekleurde FinishPlus mengkranen van hansgrohe.

Waarom hansgrohe?    

hansgrohe levert merkkwaliteit, sprankelende ideeën rondom water en traditionele knowhow sinds 1901. Mengkranen en douches voor moderne badkamers en keukens in elke stijl zijn onze core business. In de loop van de jaren hebben wij ons assortiment verdiept, verbreed en aangevuld met veel bekroonde producten – en met digitale innovaties. Onderzoek en ontwikkeling creëren steeds geavanceerdere technische functies. Ook onafhankelijke jury’s zeggen dat hansgrohe meer design, comfort, waarde en emotie brengt in woningen over de hele wereld. Overtuig uw klanten van het grote verschil! 

hansgrohe. Meet the beauty of water.
 • Coverfoto van de hansgrohe badkamerbrochure 2022: ideeën voor water

  Badkamerbrochure van het merk hansgrohe

  Ideeën voor water: brochure met de nieuwste mengkranen, douches en keukenmengkranen van hansgrohe en veel informatie en inspiratie voor de badkamer en de keuken.

  hansgrohe badkamerbrochure 2022 (PDF, 8.2 MB)
 • hansgrohe keukenbrochure met mengkranen en spoeltafels.

  hansgrohe keukenbrochure

  Uw catalogus voor de keuken. Hij toont uiterst functionele hansgrohe keukenmengkranen, spoelbakken en accessoires en geeft uitleg bij alle oplossingen. Voor de mooiste werkplaats in huis.

  hansgrohe keukenbrochure 2021 (PDF, 23 MB)