title

AXOR nieuwigheden

Uitzonderlijke producten en expressieve kleuren voor nog meer persoonlijkheid in de badkamer.

Ontdek alles over AXOR Citterio C.
AXOR Citterio C thermostaat in de douche

AXOR Citterio C

Slank, elegant en tot in het kleinste detail doordacht: AXOR Citterio C is een baanbrekende herinterpretatie van de lavabomengkraan. Voor nog meer comfort en individualiteit, ook in kleinere badkamers. Met zijn zachte contouren en sensuele vorm is deze minimalistische mengkraan buitengewoon prettig om aan te raken en op alle gebied een lust voor het oog. De fijne, afgeschuinde rand rond uitloop en hendelgreep is een opvallend detail dat bij alle producten van de collectie terug te vinden is. Met zijn typische maar sobere design past AXOR Citterio C in elke badkamersfeer.

Ontdek alles over AXOR ShowerSelect ID.
AXOR ShowerSelect ID – precisie gecombineerd met persoonlijkheid

AXOR ShowerSelect ID

AXOR ShowerSelect ID zorgt voor een weergaloze precisie en personalisatie van de douchebeleving. De inbouwthermostaat is ontwikkeld in samenwerking met PHOENIX en steekt slechts 45 mm uit de wand, een kenmerk dat aan de nieuwe AXOR iBox universal 2 is te danken. Binnen de slanke afwerkingsset biedt de centrale thermostaatgreep comfortabel haptische en auditieve feedback, terwijl de paddles rondom met de nieuwste Select technologie zijn uitgerust om snel en vlot tussen de verschillende straalsoorten en systemen te kunnen schakelen.

Ontdek alles over AXOR Citterio C.
AXOR Citterio C thermostaat

AXOR iBox universal 2

De AXOR iBox universal 2 is een revolutionair inbouwlichaam, dat de toekomst van de AXOR inbouwproducten vertegenwoordigt – een oplossing die nog sneller, slimmer en flexibeler is dan zijn populaire voorganger.

 

Met zijn geoptimaliseerde, modulaire constructie maakt het inbouwlichaam het gebruik van buitengewoon slanke rozetten mogelijk, waardoor zelfs complexe, moderne productcombinaties eenvoudiger te installeren én functioneler zijn dan ooit tevoren. De belofte van de AXOR iBox universal 2 zit al in zijn naam: een universele oplossing voor tal van AXOR inbouwthermostaten, die voldoet aan de hoge eisen voor de badkamer van vandaag en morgen. De nieuwe AXOR iBox universal 2 kan met alle bestaande en toekomstige AXOR afwerkingssets worden gecombineerd. Met behulp van een adapterplaat kunnen ook afwerkingssets uit oudere collecties worden geïnstalleerd.

AXOR magazine 2024
Het House of AXOR in het magazine 2024

AXOR magazine 2024

Dit nummer toont u nieuwe mogelijkheden voor individualisering, met twee indrukwekkende nieuwigheden in het AXOR portfolio: AXOR Citterio C en AXOR ShowerSelect ID. Ontdek hoe de gerenommeerde architect en designer Antonio Citterio exclusief voor AXOR twee heel bijzondere badkamerconcepten heeft ontwikkeld. En laat u inspireren door adembenemende nieuwe referenties, die de stilistische diversiteit van het AXOR portfolio weerspiegelen.

Ontdek alles over AXOR ShowerComposition.
Moderne en tijdloze vormentaal in de douche.

AXOR ShowerComposition

De douche is een heel intieme plek, die flexibel moet kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. AXOR ShowerComposition, ontworpen door de wereldberoemde designer Philippe Starck, introduceert een nieuwe, moderne en tijdloze vormentaal in de doucheruimte.

Ontdek alles over AXOR Drain. 
AXOR Drain in Polished Black Chrome.

AXOR Drain

Als designobject maakt AXOR Drain de inrichting van elke AXOR badkamer compleet. De douchegoten zijn verkrijgbaar in hetzelfde uitgebreide palet van FinishPlus kleuren en oppervlakken als de AXOR collecties en reeksen en vormen zo een individueel statement met uitstekende functionaliteit.

Ontdek alles over het AXOR Suite bad.
Ontdek alles over de AXOR Suite lavabo.

AXOR Suite lavabo en bad

Het elegante design met unieke elementen van de AXOR Suite lavabo’s en baden werd getekend door de wereldberoemde ontwerper Philippe Starck. Ze geven elk badkamerinterieur een harmonieuze en persoonlijke touch.

Ontdek alles over het nieuwe mat witte oppervlak.
AXOR Universal Circular Accessoires in mat wit.

AXOR One | AXOR Universal Circular Accessoires in mat wit

De minimalistische elementaire vormen van de zeer succesvolle collectie AXOR One herdefiniëren vertrouwde archetypes en brengen tijdloos design in de badkamer. De nieuwe kleur mat wit, die het aanbod individuele oppervlakteafwerkingen uitbreidt, versterkt dit effect. Afhankelijk van de omgeving kan AXOR One in mat wit, al dan niet in combinatie met de bijpassende AXOR Universal Circular Accessoires, subtiel opgaan in een minimalistisch badkamerconcept of juist opvallen als architecturale blikvanger.

Ontdek alles over AXOR MyEdition.
Uitbreiding van het AXOR MyEdition assortiment.

AXOR MyEdition en mat zwart

AXOR MyEdition is een statement van persoonlijkheid. Het monolithische en strakke design van de mengkraan wordt bekroond door een elegante plaat van een uitgelezen materiaal. Dit jaar wordt het assortiment aangevuld met drie nieuwe mengkranen. Ook de mogelijkheid van individualisering wordt uitgebreid met de AXOR FinishPlus oppervlakken, die nu in mat zwart kunnen worden afgewerkt. De hele AXOR MyEdition collectie en de bijpassende AXOR Universal Rectangular Accessoires zullen in deze bijzonder expressieve en moderne kleur verkrijgbaar zijn.

AXOR magazine 2023
Inhoudsopgave AXOR magazine 2023.

AXOR magazine

Ontdek badkamerconcepten die wereldberoemde interieurontwerpers met onze buitengewone nieuwe producten hebben gerealiseerd. Maak kennis met inspirerende toepassingen in hoogstaande projecten. Dompel u onder in de fascinerende mogelijkheden van expressieve kleuren.