Online onderdelencatalogus

Kraanwerkonderdelen en andere reserveonderdelen voor hansgrohe producten zoeken

hansgrohe producten zijn hoogwaardig en duurzaam. Als in de loop der jaren toch iets zou verslijten, dan vindt u hier de juiste onderdelen – uiteraard origineel van hansgrohe. Voor zowel nieuwe als oudere producten: alle onderdelen voor mengkranen, douches, afvoeren enz. zijn overzichtelijk in onze online database ondergebracht. Sanitairspecialisten vinden hier snel wat ze voor hun klanten nodig hebben.

hansgrohe onderdelencatalogus voor mengkranen, douches en ledigingen

Om versleten en kapotte stukken zo snel mogelijk te kunnen vervangen, vindt hier heel eenvoudig de juiste hansgrohe onderdelen voor lavabo’s, baden, douches, bidets, wc’s en keukenspoelbakken. In onze online catalogus krijgt u ook informatie over de werkwijze van de producten. Daarnaast vinden professionals en klanten in de uitgebreide database verschillende montage- en servicevideo’s, die helpen bij het vervangen van defecte onderdelen. Als u hulpmiddelen zoals gereedschap of O-ringen nodig hebt, klik dan op ‘Speciale onderdelen’.

Waterkraanonderdelen van hansgrohe.
Hansgrohe onderdelen zijn online gemakkelijk te vinden. Wanneer in de badkamer en keuken alle mengkranen en douches perfect werken, kan iedereen in het gezin genieten van mooie momenten met water.

Online snel reserveonderdelen vinden – in de hansgrohe onderdelencatalogus

In de hansgrohe onderdelencatalogus krijgt u een overzicht van al onze producten. U vindt er alle technische details zoals de afmetingen en constructie van:

  • badkamerkranen voor lavabo, bad, bidet en wc; 
  • hoofddouches, handdouches, toebehoren en doucheaccessoires;
  • producten voor afvoertechniek;
  • keukenmengkranen, spoelbakken, spoelbakcombinaties en keukenaccessoires.

Interactieve explosietekeningen tonen hoe de afzonderlijke onderdelen bij elkaar horen, opdat het hansgrohe kwaliteitsproduct ook in de toekomst voor eersteklas comfort in de badkamer of keuken zorgt – en voor veel plezier bij het gebruik van water.