hansgrohe nieuwigheden

Met ons kunt u de droombadkamers van uw klanten tot leven brengen!

Ouder stel in hansgrohe droombadkamer.

Bij hansgrohe denken wij niet alleen in termen van afzonderlijke producten, maar creëren wij ook duurzame totaaloplossingen voor een fantastische waterbeleving. Met een combinatie van onze lavabo’s, meubels, mengkranen en douches, aangevuld met bijpassende spiegels, toiletten en accessoires, realiseert u de droombadkamer van uw klanten.

Creëer perfecte wasplaatsen

Laat u inspireren door onze passie voor water! Onze kranen, lavabo’s en meubels passen zowel functioneel als esthetisch perfect bij elkaar en vormen zo een sfeervol geheel voor uw klanten. 

Een unieke douche-ervaring voor badkamers van elke grootte

Omdat niet alle douches hetzelfde zijn en omdat uw klanten zeer variërende wensen hebben, vindt u bij ons de nieuwste doucheproducten in vele vormen, kleuren en maten en met verschillende bedieningsopties.

AXOR nieuwigheden

De opmerkelijk diverse stijlen van de AXOR portfolio weerspiegelen de unieke persoonlijkheden en creativiteit van de wereldberoemde designers met wie AXOR samenwerkt. Dit illustreert niet alleen de kracht van de ideeën van deze gerenommeerde partners, maar inspireert ook architecten en interieurontwerpers die unieke en expressieve badkamerwerelden willen creëren.

Foto van het House of AXOR met een selectie van AXOR badkamercollecties