Hansgrohe Professional Services
Een snelle oplossing voor uw problemen op de werf

PRO Video Service: Uw directe link naar onze technische dienst

U bent bij een klant of op een werf en ondervindt problemen bij de installatie of interventie van hansgrohe of AXOR producten? Neem contact op met onze technische dienst op 02/543.01.40. Onze experts, gespecialiseerd in producten van de merken hansgrohe en AXOR, helpen u bij het oplossen van uw problemen. Met de Pro Video Service kunnen u vanaf nu live via video ondersteunen. Laat ons uw werk vereenvoudigen!

Dit zijn de voordelen van de Pro Video Service met Hansgrohe

  • U lost uw technische problemen snel op. Onze expert ziet hetzelfde als u live. Hij begeleidt u bij de installatie en beantwoordt al uw vragen over de producten. Hij kan u ook helpen reserveonderdelen te vinden.
  • U krijgt een exacte analyse van het probleem. Dankzij videocommunicatie kan onze expert de situatie ter plaatse het best beoordelen en eventuele fouten snel opsporen. Samen vinden jullie een oplossing.
  • U stelt uw klanten tevreden. Probleemloze communicatie met de fabrikant toont een uitstekende klantenservice voor de producten die u koopt en wekt vertrouwen in uw werk.

Ontdek nu onze uitzonderlijke servicetool. De PRO Video Service behaalde de eerste plaats en won de "Best of SHK Award" in de categorie "B2B.Digital".

In 5 stappen naar een oplossing 

Dit is hoe u snel toegang krijgt tot de videochat met ons technische ondersteuningsteam:

  1. Neem telefonisch contact op met onze technische afdeling.
  2. U ontvangt dan direct een link per sms.
  3. Open de link op uw smartphone of tablet.
  4. De verbinding wordt gemaakt tussen u en onze technische dienst.
  5. Leg de situatie uit aan onze Hansgrohe expert en zoek samen naar een oplossing.
Nog sneller: scan de QR-code en sla het contact op

Geen speciale app nodig

Het enige wat u nodig heeft om contact met ons op te nemen, is een smartphone of tablet met internetverbinding. U kunt met onze technische dienst communiceren zonder een app nodig te hebben.

Uw contact naar onze technische afdeling.

Service hansgrohe
Ma.-Do. 08.00-17.00 uur
Vr. 08.00-15.00 uur