Moderne badkamer vol nieuwe producten van hansgrohe.

Nieuwigheden van hansgrohe: totaaloplossingen uit één hand

Voor een fantastische waterbeleving denken wij bij hansgrohe niet in termen van afzonderlijke producten, maar ontwikkelen wij duurzame totaaloplossingen die de badkamerdromen van uw klanten waarmaken. Ontdek hier onze uitgelezen combinaties van lavabo’s, meubels, mengkranen en douches met bijpassende spiegels, toiletten en accessoires.

De eenvoudige weg naar een droomwasplaats

De wasplaats is veel meer dan gewoon een gelegenheid om even de handen te wassen of tanden te poetsen. Het is een plek van regeneratie, een plek om zich terug te trekken voor een kleine pauze, om nieuwe energie op te doen en extra levenslust te krijgen. Met hansgrohe kan de wasplaats individueel worden ingericht. De productoplossingen maken deel uit van een omvattend designsysteem, waarin de lavabo’s zijn afgestemd op de toiletten, de spiegels op de meubels. Zo ontstaan harmonieuze wellnessplekken die functioneel, mooi en duurzaam zijn. Want dat er verantwoord met de natuurlijke hulpbronnen wordt omgegaan, spreekt voor zich.

Xanuia Q: ontwikkeld om routines eenvoudiger te maken

Vlotte routines die het dagelijkse leven vleugels geven, dat willen we allemaal graag. De lavabo’s Xanuia Q combineren comfort en functionaliteit met stijl en eenvoud – voor een optimale interactie op de wasplaats. Met zijn typische SoftCube vorm (Q) zet deze budgetvriendelijke serie een esthetisch accent in elke badkamer. Ook perfect voor de projectbouw.

Meer over Xanuia Q wastafels
Dollend koppel voor een Xanuia Q lavabo.

Xarita Lite S en Q: de spiegel als dagelijkse sfeermaker

Spiegels van de lijn Xarita Lite zetten het welzijn van uw klanten in het juiste licht, want met een aantrekkelijke verlichting verrijken ze de badkamerroutines. De duurzame kwaliteitsproducten zijn verkrijgbaar in ronde uitvoering (S) en als SoftCube (Q), met een mat witte of mat zwarte lijst. Het spiegeldesign past harmonieus in de hansgrohe wasruimte. De aantrekkelijke prijs zorgt bovendien voor een extra goed humeur.

Ontdek ook ons spiegelassortiment Xarita E en S, dat samen met de hansgrohe wasplaatsproducten uit de lijnen Xelu Q en Xevolos E een harmonieuze badkamersfeer creëert.

Gelukkig paar voor Xarita Lite Q spiegel met verlichting.

Meer plezier, sensualiteit en duurzaamheid in de douche

Bij het grote publiek is hansgrohe vaak een synoniem voor ‘douchen’, want het premiummerk brengt wereldwijd meer plezier en variatie in de badkamerroutines. Onze douchewereld is uniek, met een intuïtieve douchebediening en inspirerende verscheidenheid aan straalsoorten. Heerlijk doucheplezier bij een laag waterverbruik: hansgrohe is een koploper. Wij staan voor een consumentvriendelijke, zuinige omgang met de natuurlijke hulpbronnen, wat goed is voor klimaat en bankrekening en tot een kleinere ecologische voetafdruk leidt. Ook perfect voor hotelhouders.

Hallo toekomst! De nieuwe iBox universal 2

Sneller, flexibeler, intelligenter: met de iBox universal 2 en de nieuwe afwerkingssets van hansgrohe gaat de installatie twee keer zo vlot als bij het vorige model. Het inbouwlichaam combineert de beproefde pluspunten met tal van eersteklas eigenschappen en extra voordelen. Zo kunt u snel én precies werken.

Meer over iBox universal 2
Nieuw bij hansgrohe: inbouwlichaam iBox universal 2.

Thermostaten Ecostat Fine en Element: genieten van het moment – één draai volstaat

Ook nieuw in het opbouwassortiment: de thermostaten Ecostat Fine en Ecostat Element, die direct voor meer genot en veiligheid zorgen bij het douchen. De budgetvriendelijke series ondersteunen ook een duurzame levensstijl: met water- en energiebesparende functies. De intuïtief te bedienen Ecostat is in twee versies verkrijgbaar. Ecostat Fine heeft een puristisch, strak design met een grafietgrijze vin. Ecostat Element een tijdloos elegante waterregelaar, die met zijn geheel metalen oppervlak bij alle hansgrohe douchelijnen past.

Meer over Ecostat Fine & Element
Vrouw regelt douche via hansgrohe Ecostat Fine thermostaat.

RainDrain afvoeren: perfectie in vorm en functie

RainDrain douchegoten zijn de perfecte afvoeroplossing voor elk badkamerproject met inloopdouche. hansgrohe biedt een ruime keuze aan producten, lengtes, kleuren en afwerkingen om de smaak van uw klant tot in het kleinste detail tot uitdrukking te brengen. Zo wordt de douche een consequent vormgegeven zone waarin alles eruitziet alsof het uit één stuk is.

Meer over RainDrain afvoer
RainDrain douchegoten van hansgrohe – nieuwe vormen en kleuren.

hansgrohe toiletten: aantrekkelijk design en efficiënte functies

Het toilet is een essentieel onderdeel van de wellnessoase. De toiletten van hansgrohe zijn comfortabel, hygiënisch en hebben geen spoelrand. Dankzij een reeks innovatieve technologieën zijn het zuinige, vuilafstotende en gemakkelijk schoon te maken kwaliteitsproducten. En met hun universele vormgeving passen ze stijlvol in elke droombadkamer. Rond (S) of SoftCube (Q): bij de hansgrohe toiletten vinden uw klanten en projectpartners de ideale pendant.

EluPura Original S en Q: een esthetische oase van rust

Het strakke design van deze toiletten is een meerwaarde voor elke badkamer. EluPura Original leveren wij in twee tijdloze uitvoeringen: rond (S) en SoftCube (Q). Deze zijn afgestemd op het hansgrohe portfolio en passen harmonieus in het totaalbeeld. Met EluPura Original presenteert u een betrouwbare oplossing, want de lijn combineert esthetiek, uitstekende spoelresultaten en waterefficiëntie met een aantrekkelijk geprijsd aanbod.

Andere producten voor de toiletruimte: de EluPura toiletten in rond of SoftCube design passen perfect bij de lijnen Xelu Q en Xevolos E voor de wasplaats en creëren zo een harmonieus totaalbeeld in uw badkamer. 

Meer over EluPura Original WC
Zwangere vrouw zit op EluPura Original Q toilet. 

Training en services voor sanitairspecialisten