Hansgrohe Professional Services

Nieuwigheden van hansgrohe: totaaloplossingen uit één hand

Voor een unieke waterbeleving denken wij niet langer in termen van afzonderlijke producten, maar ontwikkelen wij duurzame totaaloplossingen die de badkamerdromen van uw klanten waarmaken. Ontdek hier onze uitgelezen combinaties van lavabo’s, meubels, mengkranen en douches met bijpassende spiegels, toiletten en accessoires.

Xelu Q: voor meer stijl, opbergruimte en familieplezier

Ontdek de Xelu Q lavabo’s en meubels voor de uitnodigende wellnessbadkamer. De harmonieuze totaallook in SoftCube design en de talrijke opties voor individualisering bieden een groot aantal mogelijkheden om de droom van de perfecte badkamer tot in het kleinste detail waar te maken. Deze nieuwe hansgrohe lijn is gemaakt voor het dagelijkse gezinsleven.

Meer over Xelu Q
Nieuw bij hansgrohe: Xelu Q lavabo’s en badkamermeubels.

Xevolos E: architecturaal design maakt van de badkamer een statement.

Met Xevolos E kunnen uw klanten hun gedroomde badkamer realiseren. De architecturale lavabo’s en meubels combineren duurzaam design, onberispelijke kwaliteit, functionaliteit en comfort. De nieuwe hoogwaardige wasplaats van hansgrohe voldoet aan de individuele stijl en persoonlijke behoeften van uw klanten.

Meer over Xevolos E
Nieuw bij hansgrohe: Xevolos E lavabo’s en badkamermeubels.

Tecturis S & E: architecturale kraanseries – geïnspireerd op water

Met de kraanseries Tecturis S en Tecturis E creëren uw klanten een individuele ruimte waar designprincipes, comfort, functionaliteit en duurzaamheid op de ideale manier samenkomen. De twee nieuwe series van hansgrohe accentueren met hun minimalistische look de esthetiek en schoonheid van water.

Meer over Tecturis
Nieuw bij hansgrohe: Tecturis S en Tecturis E mengkranen.

Pulsify S & E: voor een sensuele, duurzame douche-ervaring

Pulsify maakt van de douche een zalige plek voor uw klanten, ongeacht de beschikbare ruimte. De twee unieke designvarianten in rond (S) en vierkant (E) in combinatie met de microfijne druppels van de PowderRain douchestraal veranderen water in pure wellness.

Meer over Pulsify
Nieuw bij hansgrohe: Pulsify S en Pulsify E douches.

Hallo toekomst! De nieuwe iBox universal 2

Sneller, flexibeler en slimmer: met de nieuwe iBox universal 2 en afwerkingssets van hansgrohe gaat de installatie twee keer zo vlot als bij de vorige uitvoeringen. Het inbouwlichaam combineert de beproefde pluspunten met verschillende extra functies en voordelen. Zo kunt u snel en precies werken.

Meer over iBox universal 2
Nieuw bij hansgrohe: inbouwlichaam iBox universal 2.

Designflex doucheslang

De fascinerende textiellook van de nieuwe Designflex doucheslang van hansgrohe geeft de douche een aangename uitstraling. Het gebruikte garen is gemaakt van gerecycleerd pet en past perfect bij alle hansgrohe FinishPlus oppervlakken. Bovendien garandeert het waterdichte en waterafstotende materiaal een optimale hygiëne en eenvoudige reiniging. Dit maakt Designflex tot een tijdloos en duurzaam designstuk.

Meer over Designflex doucheslang
Designflex: hansgrohe doucheslangen voor moderne badkamers.

Afwerkingssets: ShowerSelect Comfort en DuoTurn

De afwerkingssets ShowerSelect Comfort (thermostaat) en DuoTurn (mengkraan) vallen op door hun vlakke design. Zo genieten uw klanten van een comfortabele douche-ervaring met veel bewegingsvrijheid en een aangenaam ruimtelijk gevoel. Met deze twee nieuwe hansgrohe lijnen hebben wij de inbouwinstallatie verder ontwikkeld.

Meer over de Afwerkingssets
Nieuw bij hansgrohe: inbouwafwerkingssets voor de badkamer.

Meer nieuwigheden van hansgrohe

  • Nieuwigheden van 2023 bij hansgrohe

    Votre brochure reprenant toutes les informations sur les nouvelles gammes de produits hansgrohe. La brochure n'est disponible qu'en anglais.

     (PDF, 13 MB)