Hansgrohe Professional Services
Ontworpen voor het dagelijkse gezinsleven

Xelu Q: meer stijl, opbergruimte en plezier voor het hele gezin

Ontdek de Xelu Q lavabo’s en meubels voor de uitnodigende wellnessbadkamer. De harmonieuze totaallook in SoftCube design biedt een groot aantal mogelijkheden om de gedroomde wasplaats tot in het kleinste detail waar te maken. Xelu Q is ontworpen naar de stijl van uw klant en biedt royale legvlakken, voldoende opbergruimte en veel flexibiliteit, zowel bij de persoonlijke ochtendroutine als tijdens drukke momenten met het hele gezin.

Met Xelu Q realiseert u de gedroomde wasplaats

Unieke combinatie van design, comfort en duurzaamheid

De nieuwe Xelu Q lijn is ontworpen om het dagelijkse leven in de gezinsbadkamer nog aangenamer te maken. De meubels zijn tot in het kleinste detail doordacht en kunnen helemaal aan de smaak en wensen van uw klant worden aangepast. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en oppervlakken en passen qua vorm perfect bij de lavabo. Toon uw klanten ook de slimme IntraStoris ladeverdelers voor lavabo-onderkasten.

Een harmonieus totaalconcept helpt bij het kiezen

De Xelu Q lavabo’s in SoftCube design zijn helemaal afgestemd op de bijpassende meubels. Door het slanke ontwerp en de zachte vormen wordt de keramiek een echte blikvanger. Het binnenbekken zonder overloopgat en met keramische afvoerkap accentueert de harmonieuze naadloze look en is bovendien bijzonder onderhoudsvriendelijk. Optioneel is een onzichtbare overloop verkrijgbaar, waardoor men de lavabo veilig kan laten vollopen.

Verschillende stijlen, eindeloos veel mogelijkheden

Xelu Q lavabo’s: water in al zijn schoonheid

 • Hoogwaardig design: Slank SoftCube ontwerp, binnenbekken met zachte vormen en geraffineerde details zoals de keramische afvoerkap.
 • Optimaal comfort: Dankzij het grote binnenbekken genieten gebruikers van meer flexibiliteit. De royale kraangatbank vormt een handig legvlak.
 • Gemakkelijk te reinigen: De Xelu Q lavabo’s zijn standaard voorzien van het vuilafstotende SmartClean glazuur en hebben geen overloopgat.
 • hansgrohe ExcellentFit: hansgrohe selecteert optimale combinaties van lavabo’s en kranen met de ComfortZone test. Deze aanbevelingen maken het eenvoudiger om de juiste keuze te maken.
 • Talrijke opties: Bij Xelu Q kunt u kiezen uit negen modellen in zes maten van 360 mm tot 1.200 mm en, afhankelijk van de maat, zonder kraangat of met maximaal twee kraangaten. Daarnaast kunt u opteren voor één of twee lavabo’s om ruimte te creëren volgens de behoeften van de klant, of hij single nu is of een groot gezin heeft. De keuze van de mengkranen is vrij en flexibel. Bovendien zorgen de normconforme specificaties van de producten en de meegeleverde, op maat gesneden geluidsisolatiemat voor een eenvoudige installatie.
 • Duurzame lavabo’s: Dankzij natuurlijke, grotendeels recycleerbare materialen en plasticvrije verpakkingen helpt u met lavabo’s van hansgrohe mee om afval te beperken.
 • Eenvoudige installatie: De normconforme specificaties van de producten en de meegeleverde op maat gesneden geluidsisolatiemat zorgen voor een eenvoudige installatie.

Lavabo’s: perfect comfort in detail

Xelu Q meubels: voor een dagelijks gezinsleven in stijl

 • Functionaliteit: Dankzij SoftClose sluiten de laden van Xelu Q meubels stil en zacht. Door de ruimtebesparende sifon blijft meer opbergruimte beschikbaar.
 • Aantrekkelijk design: Toon uw klanten het harmonieuze SoftCube design met zachte lijnen en afgeronde hoeken.
 • Gemakkelijk te reinigen: De materialen van alle oppervlakken van Xelu Q meubels zijn geschikt voor badkamers en dus gemakkelijk te reinigen en vochtbestendig.
 • Gevarieerde keuze voor een sfeervolle gezinsbadkamer: U kunt kiezen uit verschillende afmetingen van 340 tot 1560 mm in vier oppervlaktekleuren. De grepen, planchetten, handdoekrekken en voeten zijn verkrijgbaar in drie afwerkingen.
 • Badkamerdesign op maat: Xelu Q biedt handdoekrekken en planchetten die naar believen in de schaduwvoeg van het meubel kunnen worden gemonteerd.

Stijl, opbergruimte en functionaliteit

Meubeldesign dat een blijvende indruk maakt

Xelu Q meubels maken niet alleen een statement op het gebied van design, maar ook op het gebied van duurzaamheid. hansgrohe werkt met milieuvriendelijke materialen en verbetert voortdurend zijn productieprocessen. Het gebruikte hout is aantoonbaar afkomstig van duurzaam bosbeheer.

De badkamermeubelserie Xelu Q is gecertificeerd door de Deutsche Gütegemeinschaft Möbel (DGM) en onderscheiden met de volgende labels: ‘Golden M’, deelname aan het ‘Klimapakt der Möbelindustrie’ (CO2-voetafdruk), ‘Made in Germany’ en ‘Emission class for furniture’ (categorie ‘kasten’: hansgrohe voldoet aan emissieklasse A). 

Dankzij natuurlijke, recycleerbare materialen en plasticvrije verpakkingen leveren lavabo’s van hansgrohe een belangrijke bijdrage aan afvalbeperking.

Certificaten voor de Xelu Q lavabo
hansgrohe badkamermeubels maken een statement op het gebied van duurzaamheid.

Hoe worden onze producten precies gemaakt?

We geven u een kijkje achter de schermen van de keramiek- en meubelproductie door ons vakmanschap, de technieken, de expertise en de toewijding die in de producten wordt gestopt te belichten.

Uw succes met Xelu Q – de belangrijkste argumenten

 • Geschikte combinaties van mengkranen en lavabo’s zijn beschikbaar via hansgrohe ExcellentFit.
 • De lavabo’s en meubels zijn perfect op elkaar afgestemd. Daar kunnen hoge en halfhoge kasten in dezelfde vormentaal en hetzelfde oppervlak aan worden toegevoegd. Zo creëert u een totaalconcept voor de wasplaats.
 • Profiteer van meer eenvoud bij het advies, de keuze en het bestelproces. Alle producten worden zoveel mogelijk samen geleverd, wat uw werkzaamheden gemakkelijker maakt.
 • hansgrohe staat voor hoge kwaliteitsnormen en die gelden niet in het minst voor de nieuwe productcategorieën. 
 • Onze producten scoren hoog op het gebied van duurzaamheid door het gebruik van milieuvriendelijke materialen en voortdurend verbeterde productieprocessen. Met hun plasticvrije verpakkingen helpen hansgrohe meubels bovendien afval te beperken.

Zo kan de perfecte wasplaats van uw klanten eruitzien

hansgrohe Tecturis E Waschtischmischer in Aktion.
hansgrohe Tecturis S Wasserstrahl, Waschtisch.

Mengkraan en lavabo: vertrouw op hansgrohe ExcellentFit

Ontdek het assortiment hansgrohe mengkranen die functioneel perfect bij Xelu Q passen. hansgrohe ExcellentFit is gebaseerd op onze jarenlange ervaring en is het resultaat van talrijke ComfortZone tests. Combinaties zoals Xelu Q met Tecturis, Vivenis of Talis S mengkranen voorkomen waterspatten, zijn stil in gebruik en leiden tot meer tevredenheid bij klanten.

Lees meer over de andere nieuwigheden van hansgrohe