Inspiratie, advies en testdouches

Stijlvol en boeiend: onze badkamershowrooms in België en de rest van de wereld

Hier draait alles om advies, passie en service: on onze showrooms over de hele wereld worden AXOR en hansgrohe mengkranen, douches en installatietechniek levendig gepresenteerd en uitgelegd in realistische badkamer- en keukensituaties. Veel producten zijn ook echt bruikbaar, zoals in de Showerworld in Schiltach, waar de nieuwste douches naar hartenlust kunnen worden uitgeprobeerd. 

Hansgrohe Water Studio in Brussel


De Hansgrohe Water Studio is gevestigd in Brussel en telt zo'n 30 gemotiveerde medewerkers tot uw dienst. In onze toonzaal alsook ons opleidingscentrum, staat een greep uit het assortiment van hansgrohe en AXOR tentoongesteld. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en onze producten voor de badkamer en de keuken te testen.

Sanitairinstallateurs, dealers, planners en ontwerpers kunnen ook een afspraak maken met hun klanten voor advies direct bij het badkamer- of keukenproduct. Een ander voordeel voor onze partners is dat ze hier hun personeel kunnen laten opleiden. AXOR en hansgrohe consultants staan klaar om uitgebreid toelichting te geven over de techniek, het design en de producten.

Adres en gegevens voor afspraken

Riverside Business Park
Internationalelaan 55 K 
1070 Brussel (Anderlecht)

Tel: +32 2 543 01 40
E-mail: info@hansgrohe.be

Openingstijden

maandag - donderdag: 8.00u - 17.00u
vrijdag: 8.00u - 15.00u

Onze showroom is enkel toegankelijk op afspraak. 

Hansgrohe Water Studio Brussel
Ontdek en test de producten in onze showroom van meer dan 200m²

De Aquademie in Schiltach: ervaar AXOR en hansgrohe producten met al uw zintuigen

Bij de Aquademie in Schiltach, in het hoofdkantoor van Hansgrohe SE, kunnen bezoekers de producten van de merken AXOR en hansgrohe met al hun zintuigen ervaren. Zowel architecten, ontwerpers en sanitairinstallateurs, als particulieren en gezinnen: iedereen is welkom om zich in de wereld van het baden, het design en de geschiedenis van de privébadkamer onder te dompelen. Daarvoor staat het volgende ter beschikking: 

Sanitairinstallateurs, dealers, planners en ontwerpers kunnen ook een afspraak maken met hun klanten voor advies direct bij het badkamer- of keukenproduct. Een ander voordeel voor onze partners is dat ze hier hun personeel kunnen laten opleiden. AXOR en hansgrohe consultants staan klaar om uitgebreid toelichting te geven over de techniek, het design en de producten.


Voor afspraken voor een testdouche, persoonlijk productadvies voor professionals en hun klanten en vragen over de merkwereld in Schiltach kunt u contact opnemen met het team van Aquademie.

Adres en contactpersoon voor afspraken:

Hansgrohe SE
Hansgrohe Aquademie
Auestr. 9
D-77761 Schiltach
Tel.: +49 7836 51 32 72 
aquademie@hansgrohe.com 

Openingstijden

 • Maandag tot vrijdag 07:30 – 19:00 uur
 • Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur
 • Tot nader order gesloten op zon- en feestdagen

Onze showrooms en het museum zijn vanaf 2 juni 2020 weer open voor bezoekers. Sinds 1 juli 2020 is ook de Showerworld weer open.
Overal in de Aquademie is het dragen van een mondmasker of andere mond-neusbedekking verplicht.

Aquademies en AXOR en hansgrohe showrooms wereldwijd

 • Water Studio in Clerkenwell, Londen, Groot-Brittannië
 • Aquademie & Boutique, Singapore, Singapore
 • Johannesburg Centre of Inspiration, Johannesburg, Zuid-Afrika
AXOR en hansgrohe live ervaren: de Aquademie in Schiltach
De Aquademie in Schiltach in het hoofdkantoor van Hansgrohe SE is een belevingswereld voor AXOR en hansgrohe, voor badkamers en keukens en voor water en design.

Voor designfans, ontwerpers en sanitairspecialisten: AXOR bij stilwerk in Hamburg

Het wordt beschouwd als de hotspot voor design in de metropool aan de Elbe: stilwerk op de Hamburgse Fischmarkt. In 28 winkels op meer dan 11.000 vierkante meter worden topmerken voor inrichting, interieurdesign en lifestyle gepresenteerd. Sinds 2017 is ook AXOR daarbij. Het designmerk van Hansgrohe SE toont er zijn mengkranen, douches en accessoires voor luxueuze badkamers en keukens. De showroom omvat een grote verscheidenheid aan stijlen en designs die via interactieve presentaties en modellen tastbaar worden gemaakt. Hier kunnen projectpartners zoals architecten, planners en sanitairspecialisten de producten en het merk leren kennen. En ook bij stilwerk kunnen bezoekers een afspraak maken voor persoonlijk advies. Wat ook de reden is van uw bezoek aan AXOR bij stilwerk, de showroom is altijd een designbeleving.

Adres en contactpersoon voor afspraken:

stilwerk Hamburg
Große Elbstraße 68
D-22767 Hamburg
Tel: +49 1512 634 26 64
stefan.hoske@hansgrohe.com

Openingsuren 

 • Maandag t/m vrijdag: 10.00 – 19.00 uur
 • Zaterdag: 10.00 – 18.00 uur
Beleef AXOR in de designhotspot stilwerk in Hamburg.
De AXOR badkamerexpositie bij stilwerk in Hamburg: hier kunnen designliefhebbers en projectpartners het topmerk van Hansgrohe SE met zijn grote verscheidenheid aan ontwerpen en stijlen beleven.

Een eerste kennismaking of competent advies voor professionals en particulieren

Er zijn vele redenen voor een bezoek aan de Aquademie in Schiltach: een diepgaand adviesgesprek, een vraaggerichte opleiding, het doelgericht testen van producten of een zoektocht naar ideeën. De mogelijkheden in de belevingswereld in Schiltach op het hoofdkantoor van AXOR en hansgrohe zijn uiteenlopend. En dat voor zowel gespecialiseerde partners als particulieren. De Aquademie is de ontmoetingsplaats voor iedereen die op zoek is naar deskundige informatie of advies, die zich wil verdiepen in de wereld van badkamers, water en design of die gewoonweg zin heeft om kennis te maken met de merkwereld van een bedrijf in de badkamer- en keukenbranche dat toonaangevend is op het gebied van innovatie, design en kwaliteit.

 • Aanraken en uitproberen: een showroom van zo’n 1.000 vierkante meter met mengkranen, douches, innovaties en technologieën van AXOR en hansgrohe
 • Inspiratie en informatie: een design- en waterbeleving in verschillende decors en stijlwerelden voor de badkamer en de keuken; fabrieksrondleidingen door AXOR en hansgrohe productievestigingen
 • Workshops en opleidingen: een uitgebreid seminarprogramma over badkamers en keukens, ontwerp, planning en verkoop voor installateurs, architecten, designers en planners, maar ook voor particulieren.
 • Voelen en kiezen: Testdouches bij Showerworld met de nieuwste hoofd- en handdouches, Showerpipes, douchesets en douchesystemen van AXOR en hansgrohe.
 • Kijken en zich verwonderen: het museum voor water, baden en design met een tentoonstelling over de geschiedenis van de privébadkamer vanaf de 19e eeuw tot nu.
 • Communicatie en samenwerking: Persoonlijk advies (op afspraak) en talrijke events rondom verschillende onderwerpen bieden de mogelijkheid om met gespecialiseerde collega’s en de consultants van AXOR en hansgrohe te praten.
Badkamerexpositie met doucheoplossing in de Aquademie, Schiltach.
Design of technologie, professional of particulier: de Aquademie levert voor alle bezoekersgroepen en interessegebieden informatie en inspiratie met betrekking tot badkamers.